USAs helsemyndigheter gir opp krigen mot ivermectin

0

Fra 2021 satte USAs helsemyndighet FDA i gang en feilinformasjonskampanje om ivermectin – en rimelig, nobelprisvinnende medisin som viste lovende tegn i den tidlige behandlingen av COVID-19. I en kampanje som også slo igjennom i norske medier med budskap som «hvis du ikke er en hest, la være å bruke det». Nå er FDA dømt til å fjerne disse kampanjene.

Modige leger kjempet tilbake

I 2022 anla leger et føderalt søksmål mot US Department of Health and Human Services (HHS) og Food and Drug Administration (FDA) på grunn av byråenes ulovlige forsøk på å blokkere bruken av ivermectin for behandling av COVID-19.

«Vi saksøker FDA for å lyve for offentligheten om ivermectin», sa Dr. Bowden, en av saksøkerne.

Klagen siterer amerikanske lover, inkludert bestemmelsen om at FDA «ikke kan forstyrre autoriteten til en helsepersonell til å foreskrive eller administrere noe lovlig merket utstyr til en pasient for enhver tilstand eller sykdom innenfor et legitimt forhold mellom helsepersonell og pasient».

Fredag ​​22. mars dømte retten FDA og ga dem pålegg om å fjerne alle tidligere innlegg på sosiale medier som spesifikt tok for seg bruken av ivermectin for behandling eller forebygging av COVID-19. Fjerningen er allerede begynt, inkludert et populært med tittelen: «Bør jeg ta ivermectin for å forebygge eller behandle COVID-19? Nei».

Amerikanerne våkner

Dr. Peter McCullough, USAs ledende kardiolog og frittalende kritiker av helsevesenets reaksjon på COVID sa i et nylig intervju at FDA skadet det amerikanske folket systematisk ved å føre sin opprørske «heste-ormekur»-propagandakampanje mot ivermectin, og at de burde holdes strafferettslig og sivilt ansvarlig for ugjerningen.

Vi har omtalt ivermectin mange ganger, blant annet her:

Norske medier føyde seg helt etter FDAs kampanje, slik som her i VG:

USAs Mattilsyn til innbyggerne: – Du er ikke en hest

Dagbladet:

Økning av ulovlig hestemedisin mot corona

Aftenposten:

UFO-er, hekseri og QAnon har noe til felles

Faktisk.no:

Fraråder bruk av ivermektin mot covid-19

Hvor mange mennesker har dødd fordi de ikke fikk en fungerende og ufarlig medisin mot covid-19? Det er det umulig å vite, men at mange kunne ha blitt reddet er det lite tvil om, og at mediene har et tungt ansvar for å latterliggjøre effektiv behandling er også hevet over tvil.

Vil de «redaktørstyrte mediene» beklage? Vil de bli stilt til ansvar? Det kan du bare drømme om.

Forrige artikkelEksplosive tyske Corona-protokoller
Neste artikkelDemokratiets uutholdelige letthet