Hellas: plutselige dødsfall øker og fruktbarheten er rekordlav

0
Da vaksinene ble rullet ut eksploderte dødsraten i Hellas.

Hellas er spådd å bli den første nasjonen som vil oppleve «befolkningskollaps» ettersom plutselige og uventede dødsfall fortsetter å øke i hele nasjonen mens fruktbarhetsratene har stupt til nivåer lavere enn det eksperter tidligere trodde var mulig.

Dette skriver Planet Today.

De skriver videre:

Hjertesvikt, slag, blodpropp og raske kreftformer blant ellers friske unge mennesker har fått dødeligheten til å skyte i været i Hellas, mens fruktbarhetsnivået hos unge menn og kvinner får fødselsraten til å falle gjennom gulvet, og registrerer den laveste antall fødsler på nesten et århundre.

Utsiktene til befolkningssammenbrudd i Hellas er en «tikkende bombe» og en «nasjonal trussel» ifølge statsminister Kyriakos Mitsotakis.

Befolkningskollaps, også kjent som avfolkning, refererer til fenomenet med en plutselig og irreversibel nedgang i antall levende mennesker i et samfunn.

Nå er Hellas, den vestlige sivilisasjonens vugge, på vei til å bli den første nasjonen som blir offer for avfolkningsagendaen til den globale eliten.

– Dette er et av de mest alvorlige problemene vi står overfor ikke bare i Hellas, men i EU som helhet, sa finansminister Kostis Hatzidakis til Reuters, med henvisning til den raskt synkende befolkningen i landet hans. «Det er vår prioritet … uansett hva som trengs».

Den greske regjeringa har imidlertid ikke referert til de dødelige effektene av Covid-mRNA-vaksinasjonsutrullingen i 2021, til tross for plutselige og uventede dødsstatistikker som skyter i været i perfekt synkronisering med utrullingen.

Utrullingen av Covid mRNA-vaksinen begynte i Hellas i slutten av desember 2020. Minst 72,6 % av den totale befolkningen er dobbeltvaksinert, ifølge den siste statistikken publisert av regjeringa.

Det kan føyes til at det eneste EU-landet som har klart å snu den negative befolkningstrenden er Ungarn under Viktor Orbáns regjeringsperiode. I 2010, da Orbán ble valgt, hadde landet EUs laveste fødselsrate. Fra da av har fødselsraten økt med 25% og kommentatorene mener at det skyldes en familieorientert politikk.

Forrige artikkelOm fornybardirektivet – kommentar fra Advokatforeningen
Neste artikkelEuropeiske land avviser Kievs krav om mer luftvern – eksperter i USA frykter en kollaps