Eksplosive tyske Corona-protokoller

0

Protokollene til kriseteamet til Robert Koch Institute (RKI), som bladet Multipolar har lagt ut, blir nå gjort tilgjengelig for alle. De viser at alle lockdowntiltak og rettsavgjørelser om dem – i motsetning til det som tidligere er hevdet, ikke var basert på en faglig vurdering fra instituttet, men kom etter politiske instrukser fra en ekstern aktør – hvis navn er svertet ut i protokollen.

Avsløringene er så sterke at de til og med har sprengt lydmuren i hovedstrømsmediene. ZDF, Zweites Deutsches Fernsehen, skriver:

Dokumentene om koronapandemien kan ha politisk eksplosiv kraft.

17. mars 2020 oppgraderte RKI risikovurderingen for tyskernes helse fra «moderat» til «høy». En dag tidligere bemerket dokumentene at den nye risikovurderingen var utarbeidet og nå skulle «skaleres opp». «Risikovurderingen vil bli publisert så snart (personens navn revidert) gir signal.» RKI gjør nøkkelaktøren ugjenkjennelig.

«Multipolar» trekker konklusjonen fra denne redaksjonen at det ikke var RKI som gjorde risikovurderingen, men en ekstern person: «Innstrammingen av risikovurderingen fra «moderat» til «høy» – grunnlaget for alle nedstengningstiltak og domstol kjennelser – ble stiftet, ellers tidligere antatt, ikke basert på en teknisk vurdering fra RKI, men etter politiske instrukser fra en ekstern aktør».

Multipolar beskriver hvordan de måtte bruke advokater og mye arbeid for å trenge gjennom muren av hemmelighold og sensur. Men til slutt fikk de et gjennombrudd og kunne presentere 1000 sider med protokoller som til nå har vært hemmelige.

Av de tingene som kommer fram i protokollene er:

Da den andre nedstengningen startet 16. desember, bemerket RKI med hensyn til den internasjonale håndteringen av Covid-19: «Lockdowns har noen ganger mer alvorlige konsekvenser enn Covid i seg selv». RKI refererte til lockdown-tiltak i Afrika.

Maskekrav – FFP2 gir bare mening for spesialistpersonell

I et møte 30. oktober 2020 diskuterte RKI bruken av FFP2-masker.

FFP2-masker er et arbeidssikkerhetstiltak.Hvis folk ikke er opplært/kvalifisert personell, har FFP2-masker ingen merverdi dersom de ikke er montert og brukt riktig.

RKI Corona-protokoll fra 30. oktober 2020Kriseteamet gjør det klart: «… det er ingen bevis for bruk av FFP2-masker utenfor arbeidssikkerheten; dette kan også gjøres tilgjengelig for allmennheten».

Imidlertid visste ikke publikum noe om det. Vinteren 2020 var det enda strengere maskekrav, og FFP2-masken ble også obligatorisk i forskjellige føderale stater.

Global politisk styring

Det var altså ikke helsefaglig ekspertise som gikk i spissen for de strenge koronatiltakene i Tyskland heller. Kravet kom utenfra, fra politisk hold. Men siden kravene fra politisk hold var de samme over hele verden, må politikerne ha fått dem fra noe sted. Sjøl om man kan ha sine klare mistanker, gjenstår det et arbeid for å avdekke disse kommandolinjene. Multipolar har begynt bra.

Koronatiltakene har kostet verdens befolkning titusentall milliarder dollar og har ført til at hundrevis av barn og unge har fått mye av sin skolegang ødelagt. De har også ødelagt milioner av bedrifter og ført til unødige dødsfall, voldsom økning i sult og tap av økonomiske muligheter for hundrevis av millioner mennesker.

De som tjente på alt dette var den farmasøytiske industrien og finanskapitalen som fikk enorme fortjenester og et endra sterkere nakketak på samfunnet.

Forrige artikkelKostrådenes bakteppe er sensur og inhabil forskning
Neste artikkelUSAs helsemyndigheter gir opp krigen mot ivermectin