«Hvem eier verden?» En liten gruppe med store penger.

0
Illustrasjon: Shutterstock

Denne artikkelen tar opp et tema som er godt kjent for våre lesere, nemlig den makta som «de vanlige mistenkte», BlackRock, Vanguard og State Street har. Vi kan ikke gå god for den i detalj, den bør leses kritisk, men bevisste lesere vil se at svært mye stemmer med de vi allerede har avslørt. – Red.


«Who Owns the World» er tittelen på en ekstraordinær dokumentar, som beskriver hvordan Big-Big Money kontrollerer ikke bare alle aspekter av livet ditt, men har et kvelertak på hver regjering, det politiske FN-organet, så vel som alle FN-byråer, og alle bransjer og tjenester på denne kloden.

Av Peter Koenig.

Global Research, 26. februar 2024

Disse største investorene er BlackRock, Vanguard og State Street.

Disse samme investeringsgruppene kontrollerer også over 90% av verdens store medier.

Selv Rupert Murdochs medieimperium er majoritetseid av BlackRock/Vanguard. Det er derfor ikke noe mirakel at knapt noen nyheter trenger gjennom hemmelighetens murer om disse store aksjonærene i alle aspekter av menneskelivet og livsrelaterte aktiviteter og virksomheter.

De kontrollerer  politikere, geopolitikk og militære utplasseringer

Det er et monopol som bokstavelig talt ikke kan motarbeides med tradisjonelle midler. De har også oppfunnet den «regelbaserte ordenen» som overstyrer enhver internasjonal og nasjonal lov etter deres vilje .

De kjenner ingen grenser, ingen etikk og følger ingen menneske- eller menneskerettighetsstandarder. MAKT er dem.

De to mektigste investorene og investeringsforvalterne er BlackRock og Vanguard. De er nært knyttet sammen, til det punktet hvor ledelsen i stor grad er utskiftbar. Vanguard er BlackRocks største aksjonær, noe som betyr at de kontrollerer BlackRock. 

Selv om Vanguard ikke er åpen om sine egne aksjonærer, eies Vanguard av de rikeste familiene på jorden.

Vanguard er opprettet for å skjule deres investeringer og pengetransaksjoner.

Gjennom ideelle organisasjoner, som Rockefeller Foundation, Gates Foundation, Rothschild Foundation, JPMorgan Foundation, Clinton Foundation, Bush Foundation, Albert DuPont Charity Trust og så videre, overføres milliarder av «donasjonspenger» skattefritt til Vanguard, som fungerer som et skjold for deres potensielt kriminelle transaksjoner og finansiering. 


Bill og Melinda Gates Foundation er WHOs største finansiør
. Den kontrollerer også GAVI, vaxx-alliansen – og er derfor den mest innflytelsesrike organisasjonen over menneskers helse og død.

De samme personene, alias Foundations, eier også Blackrock – og det er grunnen til at BlackRock og Vanguard er utskiftbare eller kan fungere som ett, hvis det er til deres fordel. 

I følge Bloomberg vil de to innen 2028 eie/forvalte rundt 20 billioner dollar – omtrent en femtedel av verdens nåværende BNP.

Hvis de går sammen med State Street, som ofte er tilfellet, verdens fjerde største investeringsforvalter, kan du legge til ytterligere USD 3 til USD 4 billioner av forvaltede eiendeler. Noen ganger får de selskap av Berkshire Hathaway, Citi Bank, Bank of America, Chase & Co, Goldman Sachs … og legger til ytterligere noen få billioner forvaltede eiendeler til kaken deres. 

Imidlertid eies disse andre eller tredje finansinstitusjonene på sin side også av BlackRock og Vanguard. Man kan kalle det en allmektig ond sirkel som det er nesten umulig å unnslippe.

Se denne en times Rumble-video for flere detaljer og eierskapsnettverk som bokstavelig talt styrer verden:

Med den kraften kan de utnytte alle land i verden, hver institusjon og hvert selskap – ettersom de er de største aksjonærene i investeringsmaskinen for industri, militær, service og infrastruktur som får verden til å gå rundt.

Vennligst tillat bare en liten avstikker til Gaza, hvor den sionistiske rasistiske massakren på en hel befolkning har pågått i over 140 dager.

Rundt 30.000 palestinere er blitt drept; 70% barn og kvinner. Barn og kvinner er hovedmålene, fordi barn er neste generasjon og kvinner er bærere av neste generasjon – de må elimineres av de supremasistiske sionistene.

Redselen og umenneskeligheten har ingen ord, kan ikke beskrives hensiktsmessig med vårt menneskelige vokabular: bomber har likvidert en hel familie.

Den lemlestede kroppen til en syv år gammel jente, Sidra, henger fra en vegg. Hind, en seks år gammel jente, ble nådeløst drept av israelske væpnede styrker, da hun ba om hjelp fra en ambulanse, omringet av kadaverne til hennes drepte familie . Som illustrert av «Hildebrandt» , et peruansk, anerkjent ikke-mainstream-nyhetsmedie (23. februar 2024). 

Fortell meg, vær så snill, er ikke disse allmektige finanskonglomeratene mektige nok til å stoppe denne massakren med en gang?

De holder hele nasjoner som gisler for å gjøre sitt bud, men de kan ikke stoppe Israel, sionistene bak staten Israel, fra deres nådeløse grusomme drap, drap, massakre på en hel befolkning?

Er de mektige nok til å hindre USA, deres angelsaksiske og europeiske marionettregjeringer fra å stoppe deres penger, våpen og «moralske» støtte til det sionistiske angrepet? Eller bryter deres makt bak USAs vetorett FNs sikkerhetsråds søken etter en våpenhvile i Gaza?

I alle fall, ved å ikke bruke sin makt til å stoppe den sionistiske krigen mot Palestina, for å stoppe enhver krig, ethvert drap i verden, er de ikke medskyldige i massemordene i Gaza og rundt om i verden ved ikke å avslutte dem?

De kunne. Hvorfor gjør de ikke det?

De er fulle av makt – og som vi vet har makt og penger sporet av menneskeheten i lang tid, men nå har omfanget av skam og barbari nådd et nivå der vår sivilisasjon risikerer å forsvinne og hvor det ikke er noen måte å rømme på, ikke de tradisjonelle måtene.

BlackRock / Vanguard er også store aksjonærer i sekundær og tertiær kapitalforvaltning og bankinstitusjoner. Så de kontrollerer de forvaltede investeringene til for eksempel Goldman Sachs, Bank of America, City, Chase, Morgan-Stanley – you name it. 

Hvis du for eksempel investerer i et matkonglomerat, som Nestlé, Unilever, PepsiCo, har de fleste ingen anelse om at de investerer i BlackRock/Vanguard, store aksjonærer i disse matvareselskapene, og ved å gjøre det investerer de også i det verdensomspennende militær-industrielle (drepende) komplekset som også er kontrollert av BlackRock / Vanguard.

BlackRock / Vanguard / State Street er også makten bak makten – oftest usynlig

For eksempel har BlackRock nære forbindelser med mange sentralbanker, spesielt med Federal Reserve. De låner ut penger til FED – og er en hovedrådgiver for FED og mest sannsynlig til andre sentralbanker, inkludert de gir råd om datasystemer de bruker og som forbinder dem.

BlackRock, er den desidert største influencer og giver, eller «partner», som de foretrekker å kalle seg selv, derfor også «kommandør», for World Economic Forum (WEF), hele FN-systemet, dets politiske arm, også som sine underbyråer og ved fullmektig, også Verdens helseorganisasjon (WHO), og for ikke å glemme GAVI, Vaksinasjonsforeningen, fysisk plassert like ved siden av WHO – og i videre forlengelse, Big-Pharma, farmaindustrien. 

Sammen med deres trofaste, likedannende utøver av WEFs mandater, Mr. Klaus Schwab, så vel som multimilliardærene, som Gates’s, Rockefeller’s, Soros’s av denne verden, kan man enkelt trekke ut at de – BlackRock og Co. – kontrollerer livene våre – helse og død.

Gjennom sitt verdensdominerende eierskap til alt som beveger seg, rister og produserer, er de globalister, eugenister og eksentrikere med «grønn agenda», som presser frem klimaendringene – kom helvete eller høyt vann. Kostnader i penger og liv spiller ingen rolle. 

Var disse økonomiske monstrene bak den covid-plandemiske ideen? For et spørsmål!

Deres agenda – eugenist, ødeleggelse av nåværende økonomiske strukturer for å gjenoppbygge i henhold til denne lille elitens kriterier – er tydelig definert av Club of Rome (CoR) «Limits to Growth» (1972), og den oppfølgende rapporten «The First Global Revolution» ( 1991) som hevder tidlig i sin tekst at utslettelse av dagens system er et MUST, for å gjenoppbygge, og bringe de grunnleggende endringene til fordel for eliten med eugenikk og absolutt kontroll alltid i forgrunnen.

Står RU til tjeneste for det globale finansimperiet? Tross alt ligger de samme kreftene bak begge. 

Ikke ved en tilfeldighet er Rockefeller Group oppfinneren av Club of Rome , i dag komfortabelt sittende, skattefritt og med full diplomatisk immunitet, i Sveits.

Den falske Covid-plandemien er den første byggesteinen for denne altødeleggende mekanismen, «hjørnesteinen» til ødeleggelse, så å si.

Nedstengningene, de umenneskelige, totalt ugyldige PCR-testene, frykt-kampanjen – de oppfunne covid-dødsratene – var veldig effektive i å manipulere mennesker, men også i å legge grunnlaget for den generelle utslettelse av samfunnet vårt og til og med sivilisasjonen, i å flytte eiendeler fra bunnen til toppen og i å avskaffe verdensøkonomien som bærer vår sivilisasjon.

Når folket skalv av frykt, ble de dødelige «vaxxene» introdusert.

Se og se, nå, til tross for stadig sterkere motstand – omtrent 5,7 milliarder mennesker – av verdens 8 milliarder (mer enn 70 %) har fått minst ett stikk og de fleste fått 2 eller 3 injeksjoner.

Disse giftige injeksjonene er i menneskekroppen og kan mest sannsynlig reagere før eller siden. Ifølge Mike Yeadon, tidligere VP og Chief scientist i Pfizer, vil dødstallet sannsynligvis øke drastisk i løpet av de neste tre til ti årene, men de fleste vil ikke knytte det til «vaxxes» – enten fordi de har blitt indoktrinert at dødsfall skyldes lang eller sen covid, eller fordi de lider av og lever i kognitiv dissonans .

Store penger for å eie og kontrollere alt, må drastisk redusere verdens befolkning. Dette formidles av WEF, og fra og med i dag av Cor (se dette).

WEFs styreleder, Klaus Schwabs øverste rådgiver, den israelske professoren, Yuval Noah Harari, spør åpent hva de skal gjøre med de «unyttige spiserne» når deres «raison d’être» har blitt erstattet av kunstig intelligens (AI). Gi dem en grunnlønn for (midlertidig) overlevelse, få dem hektet på voldelige videospill for å forberede dem for fremtiden, og for å la dem gradvis «forsvinne»? 

I tillegg til alvorlige menneskelige skader og død, reduserer vaxxene også mannlig og kvinnelig fertilitet, forårsaker spontanaborter, svært aggressive og dødelige turbokreftformer, og hvis myokarditt og plutselige dødsfall.

Total overdødelighet i vest er så høy som 20% i enkelte land. I Storbritannia, hvor overflødige dødsfall skremmer allmennheten, har de begynt å endre statistikk for å usynliggjøre overskuddsdødelighet.

Parallelt, for det meste finansiert av Soros Open Society Foundation, herjer Woke-bevegelsen den vestlige verden, med promotering av kjønnsendringer og den beryktede «multi-letter» agendaen – LGBTQIA+ = Lesbisk, Gay, Bifil, Transgender, Queer, Intersex, og aseksuell. WOW! Dette fremmes i skoler, i noen land med strenge forbud mot foreldres innblanding i barnas, så unge som 11 år, ønsker om kjønnsbytte.

Denne agendaen reduserer fødselstallene ytterligere. 

Uendelige kriger skaper kaos, forvirring, desperasjon og selvfølgelig også dødsfall. 

Pengemesterne har lykkes med å lage de første byggeklossene. WHO kan snart bli det mektigste helse- (liv og død)-tyranni på jorden, hvis den beryktede pandemitraktaten og de strengt modifiserte internasjonale helseforskriftene (IHR) blir godkjent på den kommende World Health Assembly (WHA) i mai 2024.

Når vi vet hvem som er i besittelse og kontroll over WHO og WHA, blir verden bedt om å forlate WHO.

Den internasjonalt anerkjente Dr. Peter McCullough vitnet i Europaparlamentet i Strasbourg om de sosiale og økonomiske konsekvensene av covid vaxxes, så vel som det potensielt forestående WHO-tyranniet – og avsluttet med en oppfordring til EU og USA og resten av verden om å forlate WHO. Se dette .

Å ta verden igjen, ved at We the People, etterlater BlackRock, Vanguard & Co., forlater FN-systemet og WHO – ville være neste skritt. Det viktigste, og muligens den eneste måten å beseire denne pengemakten, er å trekke seg ut av dagens samfunnssystem og starte på nytt.

Små kommunale økonomier – så langt unna enhver digitalisering som mulig – med et dynamisk samarbeid seg imellom, som utvikler seg naturlig og på et høyere åndelig nivå enn den lavt vibrerende som er typisk for vår materielle verden og nåtiden, streber etter stadig flere materielle goder. 

«Bare når vi er splittet, kan eliten beholde sin makt over oss.» 

«Såret er stedet hvor lyset kommer inn i deg.» — Den store sufi-poeten, Rumi

Våpnene deres er utpressing og frykt.

VI MÅ IKKE FRYKTE.

Vi er 99%.

Vi kan gjøre det.

Og vi MÅ gjøre det for å sikre menneskehetens overlevelse.


Originalens tittel:

“Who Owns the World?” A Small Group of Big Money

Nettstedet presenterer en oversettelse til norsk som vi stort sett har brukt. Den er nok i hovedsak maskinoversatt.

Innholdet står for forfatterens regning, men leserne vil se at han er kommet fram til de samme konklusjonene som vi har gjort gjennom mange år når vi skriver om «de vanlige mistenkte» BlackRock, Vanguard og State Street.

Forrige artikkelI anledning kvinnedagen – kjønn og kvinnekamp – kvinnehelse
Neste artikkelJanus si tid
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.