Droneopptak avslører Israels kaldblodige drap på palestinere i Gaza

0
Video fra israelsk drone dokumenterer kaldblodig drap på fire ubevæpnede palestinske gutter.

Dødstallet i Israels folkemordskampanje i Gaza har passert over 31.000 palestinere.

Av nyhetsdesken i The Cradle.

Israelske styrker brukte droner for å drepe fire palestinske ungdommer i Gaza kaldblodig mens de gikk nedover en vei i byen Khan Yunis i Gaza, viser opptak fra Al-Jazeera.

Dronen avfyrte først to missiler mot ungdommene da de gikk på en grusvei, i håp om å nå restene av deres ødelagte hjem. Israelske bulldosere hadde vært aktive i området, men hadde trukket seg tilbake. Israelske styrker fortsatte å overvåke området med drone.

Missilene drepte to av ungdommene. De to andre forsøkte å rømme, men israelske droner åpnet ild med missiler en tredje og fjerde gang, og drepte dem begge hver for seg.

Den siste ungdommen hadde snublet og falt og lå på kne i veien da missilet traff ham.

Missilene utslettet likene, og etterlot knapt spor av dem.

Videoen viser at ungdommene var ubevæpnede og utgjorde ingen trussel mot noen israelske styrker.

Dronen sendte video til et israelsk kommandosenter da den åpnet ild.

Torsdag kveld uttalte Gazas mediekontor at drapene utgjorde bevis på en «dyp krise innenfor den israelske okkupasjonen».

«Vi fordømmer på det sterkeste denne forbrytelsen der okkupasjonshæren bombet fire sivile ungdommer med droner, drepte dem hevngjerrig og forvandlet dem til spredte levninger, noe som indikerer omfanget av den dype krisen som denne okkupasjonen går gjennom ved å drepe på denne monstrøse måten», sa mediekontoret.

«Den amerikanske administrasjonen, det internasjonale samfunnet og den israelske okkupasjonen bærer det fulle ansvaret for fortsettelsen av disse forbrytelsene mot palestinske sivile for den sjette måneden på rad (av krigen)», la den til.

Siden 7. oktober har israelske styrker drept over 31.000 palestinere i Gaza i en kampanje som er allment sett på som folkemord. 

Forrige artikkelDet store vaksinebedraget
Neste artikkelIsraels trojanske hest
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.