Spiser du sikringskost eller er du woke?

0
Av Kjetil Tveit.

Med woke i meningen politisk korrekt, kollektivistisk gruppetenker er det fare for at du har kommet i skade for følgende:

Å ha gitt ditt barn risikabel mRNA, genteknologisk, eksperimentell «vaksine» mot noe barnet ditt ikke var i risikogruppen for, og som ikke hadde den egenskapen at den forhindret videre smitte til bestemor og bestefar, slik at det heller ikke var en solidarisk handling å vaksinere ditt barn.

Du gav ditt barn en absurd og farlig medisin på grunn av «the madness of crowds» (woke).

Svært mange unge jenter har langt mer blødninger nå enn før, noe som FHI fastslår er en ganske vanlig bivirkning av mRNA-injeksjonene.

Dette har resultert i at mange pubertale jenter med woke foreldre i dag har stor mangel på det viktigste mineralet for normal hjerneutvikling. Nemlig jern.

Jernmangel hos jenter i aldersgruppen under 18 år var et stort problem i utgangspunktet i Norge – 8% av unge jenter hadde klinisk jernmangel.

Etter mRNA-vaksinen må vi regne med at denne kliniske tilstanden har økt betydelig.

For mange er det nesten umulig å få opp jernnivåene med kosttilskudd.

Det eneste som virker for mange er det man før i tiden kalte sikringskost.

Rødt kjøtt og innmat er typisk sikringskost. Dette gir lett biotilgjengelig hemjern. I tillegg inneholder det sink og andre mikro- og makronæringsstoffer som er helt essensielle for normal kognitiv funksjon og god psykisk helse.

Hemjern er en jernforbindelse som finnes i blodet og musklene. Hemjern er bundet til porfyrin og det er denne formen som inngår i hemoglobin og myoglobin. (Store medisinske leksikon)

Hvis du var så woke at barnet ditt nå blør mer fra livmorvevet, kan du bøte på dette ved å passe på at hun spiser kjøttkakene sine.

Myndighetene forsøker nå å få oss til å spise mindre rødt kjøtt og vil legge avgift på dette.

Hvis du ikke ser at myndighetene kvester dine barn også denne gang, så kan det hende at du er så woke at du ikke er i stand til å ta vare på deg selv og dine barn.

Forrige artikkelKjenn motstanderen, kjenn deg sjøl og du kan utkjempe 100 slag uten å lide nederlag!
Neste artikkelEU dumpet laboratoriekjøtt fra klimaplaner etter bondeprotester