Silje snakker med Svein Østvik

0

På fredag hadde psykologspesialist Silje Schevig, som er podkastvertinne av podkasten «Snakk med Silje», en prat med Svein Østvik, best kjent som Charter-Svein. Han forteller åpent om sine opp- og nedturer gjennom livet, hvordan barndommen og relasjonen til faren har preget han som person, hvilke personer som i oppveksten har betydd mye for ham, hans erfaringer med å gå i langvarig og intensiv psykoterapi, hvordan han har hatt det i rampelyset, på både godt og vondt, og hvorfor det er så viktig for ham å stå opp for det han mener er viktig og riktig. Episoden er blant annet tilgjengelig på YouTube, Spotify og Apple Podkaster.

Tidligere har også Pål Steigan gjestet to episoder. Hensikten med podkasten til Silje er å sette søkelys på ulike problemer i dagens samfunn og bli kjent med ulike personligheter for at vi skal forstå hverandre bedre, utvide ytringsrommet, bringe folk nærmere hverandre, redusere stigma og bidra til at vi blir litt mindre dømmende.

Forrige artikkelCharter-Svein svarer: Oser av redsel
Neste artikkel «Pulver gjør melka hjemløs»