Charter-Svein svarer: Oser av redsel

0
Faksimile fra Nettavisen

Frie fredelige ytringer er min og flere med meg sin største gave og ingen skal få ta den fra oss.

Av Svein Østvik.

Egentlig så synes jeg jo det er mange sammenblandinger i kritikken av Eva Stenbro, spaltist i Nettavisen. Blant annet så var det jo munnbindbrenningen som utløste alt. En lovlig demonstrasjon hvor et ikke fungerende munnbind ble brent som en symbolsk handling. Les også: Charter-Svein er ikke et offer.

Hvis en slik lovlig fredfull symbolsk ytring skal kunne gi slike konsekvenser, så kveler det jo alle kritiske stemmer! Ønsker debattanten virkelig slike politisk korrekte tilstander i Norge?

Offerrolle er ikke mine ord

Jeg har til enhver tid i mine ytringer kun forholdt meg til ledende uavhengige fagfolk og eksperter! Navn som Dr. Sucharit Bachdi Bakadi, David Martin, Dr. Robert Mallone, Michael Yeadon og ikke minst oppfinneren av PCR testen Cary Mullis!

Det har vært viktig for meg å opplyse om at det fantes og finnes (stadig flere) sterke motstemmer i det vitenskapelige miljøet som omtrent ikke har blitt nevnt i den norske offentlige debatten.

Når det gjelder offerrolle så er ikke det mine ord! Jeg har blitt intervjuet og spurt direkte spørsmål om hva som har vært konsekvensene av min handling og da er det vel normal høflighet å svare på spørsmålet.

Jeg brant et munnbind den 10. april 2021 og mandagen 12. april var det full stans i alle oppdrag jeg de siste årene hadde hatt som levebrød. Så alt av innsikt jeg har utviklet i ettertid har ikke vært involvert i konsekvensene.

Oser av redsel

Jeg mener at kommentaren til Eva Stenbro oser av redsel og rystes litt i sine innvoller. Så ser egentlig veldig positivt på det, for det skinner veldig tydelig igjennom.

Ytringsfrihet er uomtvistelig den viktigste bærebjelke i et velfungerende demokrati og ikke noe man kan regissere og kontrollere inn i sitt personlige bilde! Frie fredelige ytringer er min og flere med meg sin største gave og ingen skal få ta den fra oss!


TV2: Hadde Svein rett?

Pressen vs «den brysomme mannen»

Debatten med Svein Østvik: Kjennes det godt, NRK?

Forrige artikkelBoostervaksine mot COVID gir hjertesvikt hos unge voksne
Neste artikkelSilje snakker med Svein Østvik