Seniorforsker i FHI: «Sannhet er oppskrytt»

0
Faksimile fra Aftenposten

Seniorforsker i FHI, Bjørn Grinde, mente i 2021 i Aftenposten at det kunne være lurt av helsemyndighetene å lyve om bivirkninger fra mRNA-«vaksinen», slik som blodpropp og hjertestans.

Av Kjetil Tveit.

Nå har vi langt mer blodpropp og hjertestans i samfunnet parallelt med en kolossal overdødelighet vi ellers ikke ser i fredstid.

Helsemyndighetene hemmeligholder vaksinestatus på de med blodpropp og hjertestans i statistikken for overdødelighet.

Disse tallene kunne dokumentert at det er mRNA-«vaksinen» som har forårsaket denne humanitære katastrofen, eller frikjent den.

Når deler av kommunikasjonsapparatet sier på forhånd at man bør lyve om blodpropp og hjertestans, hvorpå vi deretter får rekord i blodpropp og hjertestans, mens man hemmeligholder viktig kunnskap rundt blodpropp og hjertestans, burde det ringe noen bjeller hos folk.

Vær ærlig nå… Tror du overdødeligheten skyldes klima for eksempel?

Eller tror du det kan skyldes mRNA-vaksinen?

Det europeiske legemiddelverket, EMA, bekrefter at mRNA-vaksinen ikke var godkjent til bruk mot smittespredning. Av den enkle grunn at den ikke forhindrer smittespredning.

Grinde mente åpenbart at vi måtte godta blodpropper og hjertestans siden mRNA-vaksinen var så effektiv i å forhindre smittespredning.

«Myndighetene har allerede vraket to vaksiner som følge av tilsvarende bivirkninger. Hvis de forkaster flere, eller skremmer folk vekk fra å ta dem, kan det få store konsekvenser for spredningen av sykdommen».

Grinde og Aftenposten slår et slag for løgnen, og framsnakker løgnen når man kommuniserer helse ut til folket.

Tenkte man ikke på at når alle lyver til alle, så kunne det også være en løgn at den forhindret smittespredning?

Forrige artikkelOgallala underjordiske sjø og framtida for USA
Neste artikkelSannheten om Google og Skien