Macron ble buet ut av rasende franske bønder

0
Macron frykter franske bønder.

Hundrevis av protesterende bønder støtte sammen med politiet i Paris da Emmanuel Macron besøkte den årlige landbruksmessa lørdag. Den franske presidenten hadde åpnet messen mens sinte bønder blåste i fløyter og ropte fornærmelser, skriver The Guardian.

Opprørspolitiet holdt i utgangspunktet demonstrantene på trygg avstand mens Macron gikk omkring på messen, smakte honning fra Normandie og oster fra Alpene og håndhilste på utstillere. Men da han gikk inn på messens husdyrområde, stormet hundrevis av demonstranter portene og kolliderte med politiet.

I den påfølgende forvirringen ble messen gjentatte ganger stengt og deretter gjenåpnet for publikum. Politiet arresterte tre personer for å ha skapt forstyrrelser, men de ble senere løslatt, sa påtalemyndigheten i Paris.

Det er noe eget ved franske bønder!

Frankrike har i likhet med EU-kommisjonen og globalister i Europa innledet en krig mot bøndene og landbruket slik vi kjenner det. Bak dette står store finanskapitalistiske interesser.

Les denne analysen fra 2022:

Forrige artikkelStatskuppet i Kiev i februar 2014 ble starten på krigen mellom NATO og Russland i Ukraina
Neste artikkelKrig, fred og dobbeltmoral