Franske bønders raseri

0
Franske bønder vet hvordan de skal gjøre opprør mot det nye aristokratiet.

Bøndene gjør opprør over hele Frankrike. Sjøl hovedstrømsmediene kaller det for Colère des agriculteurs, bøndenes raseri.

Avisa Le Monde har lagd ei egen temaside med tittelen Colère des agriculteurs. Der går det også fram at belgiske bønder tar etter sine franske kolleger og har rykket inn mot maktsenteret i Brussel.

Den franske justisministeren Éric Dupond-Moretti sa på TV 31. januar 2024 at han «forstår bøndenes raseri».

Opprøret retter seg mot EU-kommisjonens og den franske regjeringas avsindige landbrukspolitikk som i likhet med milliardærklubben i Davos vil fjerne mesteparten av det tradisjonelle landbruket «av hensyn til klimaet» – og til glede for agro-business og industriell «matproduksjon». Déclassement, endettement, normes européennes… les raisons de la colère des agriculteurs français.

Bøndenes raseri handler også om de stadige forbudene og avgiftsøkningene knyttet til bruk av diesel, kort sagt «det grønne skiftet». Dette henger igjen sammen med politikken for Net Zero som effektivt vil utrydde matvareproduksjonen for over 50% av menneskeheten, antakelig mange flere.

Det finnes ingen vitenskap bak planen om Net Zero. Det finnes heller ingen fornuft bak det. Dette er det teknokratiske finansoligarkiets plan for å ta fullstendig kontroll over kloden og til det bruker de et pervertert klimaskremsel for å skremme verdens befolkning til å godta marsjen mot avgrunnen. Og politikerne er stort sett deres villige marionetter.

Bønder over hele Europa, og ikke minst de franske bøndene, står i første linje i opprøret mot denne politikken.

De siste meningsmålingene viser at nesten 90% av franskmenne støtter bøndene: Sondage : près de 90% des Français soutiennent le mouvement des agriculteurs.

Her er et utdrag av protestene:

Forrige artikkelSi nei til å svekke rettighetene i Grunnloven
Neste artikkelTributt til Lillebjørn Nilsen