Det er nok nå!

0
Fakkelmarsj i Kiev til minne om nazi-kollaboratøren Stepan Bandera

Leserinnlegg.

Jeg titta i arkivet til steigan.no og leste artikkelen Ove Bengt Berg hadde om Elling Borgersrud sin famøse, injurierende anklage om rasisme fra 24. mai 2021.

«Wikipedia trekker tilbake Elling Borgersruds anklager mot Pål Steigan». Vi husker at Elling Borgersrud anklaget Trond Andresen, Hans Olav Brendberg, Ove Bengt Berg og Pål Steigan som å tilhøre et «venstreorientert rasistmiljø»!

Disse falske anklagene er ALDRI beklaget. Hverken fra Borgersrud eller ledelsen i Rødt.

En sak til. Lars Borgersrud var en av tre pådrivere for våpenhjelp til det høyrenasjonalistiske/ naziregimet i Ukraina som driver en stedfortrederkrig for USA med milliarder av dollar i støtte fra NATO-land og deres allierte.

Les artikkelen: «Hva er det Lars Borgersrud synes er så gjevt med «ukrainernes historiske tradisjoner for partisankrig»?»

Ukrainernes partisantradisjoner er fascister og nazister i OUN og andre som kjempet med nazi-Tyskland – og gjorde seg skyldig i noen av de forferdeligste massakrene mot jøder, polakker, kommunister og sosialister samt andre grupper mennesker.

Lars Borgersrud svarte aldri på dette. Punktum finale tyst.

Idag er staten Israel under anklage for folkemord. Noe USA og hegemonens venner misliker. Staten Israel har også støtte fra Høyre sektor og Zelenski-regimet i Kiev.

Det underslås av massemedia og samtlige partier på Stortinget. Staten Israel får massiv støtte med våpen og dollar fra de fleste Vestmaktene. De samme landa i hovedsak som nå trekker støtten til UNRWA, FNs hjelpeprogram for palestinerne.

Mens enorme pengesummer bevilges til Ukraina, et gjennomkorrupt land. Det er på tide nå. På tide med beklagelser fra folk som far og sønn Borgersrud og ledelsen i partiet Rødt.

Med fortsatt økonomisk og våpenstøtte vil garantert enda flere soldater enn de tusentalls som allerede er drept og såret i en krig der Vestmaktene har som mål å splitte opp Russland i deler. Til utnyttelse for kapitalistiske megakonserner på jakt etter Russlands enorme naturressurser.

I Gaza fortsetter Israel bombing og militære angrep mot sivilbefolkningen. Bosettere med våpen herjer på Vestbredden. Israel bomber i Libanon, Syria og Irak.

I Ukraina dør tusener i skyttergraver og sporadiske fram- og tilbaketrekninger. Det bombes og utføres kommandoraid og andre militære operasjoner. Mens enorme pengeverdier i støtte ikke kan gjøres rede for av et korrupt statssystem.

DET MÅ VÆRE NOK NÅ. Parola må være: NED MED VÅPNENE – STANS KRIGENE! I Palestina og i Ukraina.

Forrige artikkelMainstream media i USA sparker ansatte – medieindustrien er i krise
Neste artikkelIrak er rasende på USA – vil ha troppene ut og ikke selge olje i dollar