Teknologi vil ikke redde oss med mindre vi  tar kontroll over den fra svermen  

0

Dr. Shiva Ayyadurai stiller som presidentkandidat ved presidentvalget i USA i 2024. Her gir Thomas Finne et sammendrag av dr. Shivas syn på bitcoin og digitale sentralbankpenger. Sentrale begreper i dr. Shivas tenkning er «svermen», som er et samlebegrep på den vestlige milliardærklassen og Makt Profit Kontroll som er det denne klassen søker å oppnå. – Red.


Av Thomas Finne.

En av de mest sensurerte personene i verden er Dr. Shiva Ayyadurai. Han er vitenskapsmann, ingeniør, forsker, entreprenør, forfatter, lærer, oppfinner av email som 14-åring og har 4 titler fra MIT. Dr. Shiva har flere interessante observasjoner om Bitcoin og teknologi generelt sett.    

(Massachusetts Institute of Technology (MIT) er et kombinert forskningsinstitutt og universitet i Cambridge i Massachusetts i USA.)

Det plager Dr. Shiva virkelig å ikke vite hvem som var oppfinneren av Bitcoin, for hvis du vet hvem det er, kan du sjekke hva personen sier og gjør. Sier personen rett ting til rett tid? Hva har personen utrettet tidligere? Hvordan finansierer denne personen livet sitt? Sentrale spørsmål alle må stille seg om personer generelt sett.  

«Eliten» eller svermen som vi kaller dem, er ikke inkompetente. Revolusjonære produkter/teknologier kommer aldri bredt ut til folket, hvis det ikke gir svermen mer Makt Profit Kontroll på sikt. Se hvordan det gikk med email og internettet.   

For å presisere, internettet skulle gi mere frihet til folket, men hva skjedde? Dr. Shiva ser at sosiale medier har sensur 10.0 som Twitter/X og Facebook spesielt. Det vil si, de ekte folkene sendes i digitale bur som nesten ingen ser (shadow-banning), inkl. Dr. Shiva. Mens de falske «heltene» blir promotert med flere seertall.   

Elite-svermen er så foroverlente at de vet flere og flere ser mellom linjene angående media generelt sett. Hvis vi sier dette er dør A, leder de folkene videre i en tunnel som fører til dør B som er de falske «heltene». Når du åpner dør B, er du tilbake der du startet. Altså falske «heltene» lurer deg tilbake til systemet uten å gi deg virkelige løsninger på rot årsaken av ting.   

Kvantedatamaskiner kommer i fremtiden, disse er ikke langt unna. Så hva skjer med Bitcoin da? Det er jo sånn at teknologi kan brytes med annen ny teknologi hevder Dr.  Shiva i dette tilfelle.   

Bitcoin med blokkjeden er et fint konsept det, desentralisert. Men grunnleggende virkeligheten er at mesteparten av infrastrukturen er eid av få mennesker. Når digitale sentralbankpenger kommer vil elitesvermen tvinge folk inn på deres plattform og har måter som de fikser dette på hevder Dr. Shiva.   

Dr. Shiva sitt syn er at elite-svermen plasserte Bitcoin ute for folket for å gi de en smakebit på den digitale fremtiden. Med denne teknologien venner folk seg til konseptet med digital lommebok.   

Man kan si at Bitcoin faktisk er Not-So-Obvious-Establishment, Det-Ikke-Så-Åpenbare-Establishment (kontrollert opposisjon), av digitale sentralbankpenger.   

Dr. Shiva snakker om det digitale fengselet med flere teknologier i hverandre. Digitale sentralbankpenger, karbonskatt og sosiale mediapoeng sammen. Det har seg ganske enkelt at hvis ikke teknologien eies av folket vil teknologien kun slavebinde menneskeheten enda mere og raskere. Dette kommer fra en vitenskapsmann som har dette i fingerspissene.  

Den ekte teknologien er når folk organiserer seg med Sannhet Frihet Helse. Dette er verktøy for å heve folkets bevissthet, se ting for hva det er, helhetlig via systemvitenskap. Elite-svermen er kun redd for en ting, det er en bunnen-og-opp bevegelse med desentraliserte ledere med ammunisjon som gjennomskuer de falske «heltene» og de andre triksene til svermen.  

For ordens skyld så er de falske «heltene», Not-So-Obvious-Establishment (NSOE). Hvis man ønsker å forstå Dr. Shivas poeng bedre angående teknologi og Bitcoin. Bruk linken under og se fra 45:21, selv om det anbefales å se hele intervjuet.   

YouTube player

Se også:

Forrige artikkelReformer ovenfra – og oppgjør med Nazarbajev
Neste artikkelSomalia til hybridkrig mot Etiopia og Somaliland?
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.