NorgesGruppen vil servere deg larver

0
Larvebrød / Foto: Meny

Norges største dagligvarekjede, NorgesGruppen, har allerede investert tungt i produksjon av larver: Vil produsere 70 tonn larver i uken ved hjelp av matavfall. Du finner søppelet på et supermarked nær deg. NorgesGruppen går dermed i front i den globale krigen mot bøndene og mot et helsefremmende landbruk.

NorgesGruppen skrev på sine nettsider i fjor:

Matsvinn blir larvemat
En del av all frukt og grønt som ikke blir solgt i NorgesGruppens butikker, går i dag til Invertapro som bruker det til larvemat. Og mer skal det bli fremover. Det som ellers kunne bli matsvinn, sirkuleres altså tilbake i verdikjeden for mat, og blir til proteinkilder for både dyr og mennesker. Biprodukter brukes til å produsere gjødsel som er godkjent for økologisk jordbruk.

– Vi vil sammen med Invertapro utnytte matavfallet til nye proteinrike produkter, og på den måten bidra til en mer sirkulær matproduksjon. Det vil også videreutvikle markedet for alternative proteinkilder. Vi mener det har en positiv miljøeffekt, både i form av økt ressursutnyttelse og for klimaet, sier bærekraftsdirektør Signe Bunkholt Sæter i NorgesGruppen.

– Insekter er i særklasse sammenlignet med andre proteinkilder når det kommer til CO2 utslipp og fôr-, areal og vannbehov. Produktene fremover kan være alt fra rene tørkede larver, mel av tørkede larver som ingrediens i matvarer, eller fisk, kylling, eller svin fôret med insektmel. Markedet for denne type proteiner er stort, understreker Solstad Ringheim.

(NorgesGruppen er en av avisa Klassekampen sine største kommersielle annonsører med annonser for Kiwi-butikkene. NorgesGruppen ASA er Norges største handelshus. Kjernevirksomheten er detalj- og engrosvirksomhet innenfor daglige forbruksvarer. NorgesGruppen har ca. 1800 dagligvarebutikker og over 900 utsalgssteder innen servicehandel og nærmere 40.000 medarbeidere tilknyttet virksomheten. Wikipedia)

Krig mot bøndene og jordbruket sammen med Bill Gates og WHO

Ingen forbrukere, det vi kjenner til, har bedt om å få seg servert larver. Dette er et globalt prosjekt som kommer fra milliardærklassen innen agrobusiness som drømmer om å utrydde landbruket slik det har vært utviklet gjennom 10.000 år og erstatte det med industri.

De gjør det ut fra en påstand om at «landbruket er skadelig for klimaet», en påstand som savner ethvert vitenskapelig grunnlag, men som er typisk for den klimakrigen milliardærklassen nå fører mot menneskeheten.

Den ikke-valgt teknomilliardæren Bill Gates sa på COP 28:

«Spørsmålet om matsystemer og hvordan med klimaendringer er mange bønder ikke i stand til å dyrke avlingene sine, noe som er en tragedie for dem. Vi skal snakke om å bruke innovasjon å absolutt løse det problemet.»

Eller oversatt fra globalistisk doublespeak: På grunn av vår bevisste krig mot bønder, er mange bønder ikke i stand til å dyrke avlingene sine, noe som er en velsignelse for oss, fordi det lar oss erstatte tradisjonelt landbruk med insektfarmer og laboratorier for falsk kjøtt og ta total kontroll over den globale matforsyningen, under påskudd av å takle «klimaendringer».

Gates sa også at det var mange oppstartsbedrifter på plass i dubai og mange store selskaper som er klare til å investere i dette.

WHO inn i krigen mot bønder og landbruk

WHOs leder, Tedros Adhanom Ghebreyesus, som ble innsatt i jobben av ingen andre enn Bill Gates, erklærer krig mot kjøtt og tradisjonelt landbruk, i navnet til å bekjempe «klimaendringer»:

«Våre matsystemer skader helsen til mennesker og planeten. Matsystemer bidrar til over 30% av klimagassutslippene, og står for nesten en tredjedel av den globale sykdomsbyrden.»

«Forvandling av matsystemer er derfor viktig, ved å skifte mot sunnere, diversifisert og mer plantebasert kosthold.»

Er det noen som kan huske å ha valgte disse klovnene for å diktere hva slags jordbruk og kosthold som er tillatt? Nei, ikke vi heller.

Kunstig kjøtt. Den merkelige saka om Dr. Jekyll og Mister Gates

Når mennesker blir altfor rike og får altfor mye makt begynner de å tro at de er allmektige og vil forme verden i sitt bilde, skriver Roberto Pecchioli i denne italienske artikkelen.

Bill Gates har, siden han forlot ledelsen i Microsoft og viet seg til den meget rike stiftelsen som bærer navnet hans og kona Melindas, blitt forkjemper for massevaksinasjoner, gjennom den enorme innflytelsen han utøver på Verdens helseorganisasjon. Følg pengene , følg pengene, anbefaler angelsaksisk pragmatisme.

I tillegg har kongen av verden – hvis sosiopati er maskert av den filantropiske fasaden til stiftelsen – kommet på en annen fantastisk idé: å endre våre spisevaner, kulturen i tusenvis av år, og få menneskeheten til å spise av alle ting: Kunstig kjøtt. Formaningen om at vi må gjøre dette er gitt som en ordre fra Davos Forum.

De sier at dette må gjøres for å unngå en klimakatastrofe.

Det ligner i økende grad The Strange Case of Dr. Jekyll and Mister Hyde, boka der forfatteren, Robert Louis Stevenson, tar fram den mørke siden av den menneskelige personligheten. Jekyll, en høyt ansatt profesjonell, gjennomfører vitenskapelige eksperimenter som slipper løs det bestialistiske i ham, og viser dobbelheten til hvert menneske og samfunnet generelt. Bill-Jekyll, datageni, blir en uhyggelig Mister Hyde fast bestemt på å dominere verden: vi vil vaksinere oss med de mystiske preparatene til selskaper som han er en partner og dominus av, og vi skal spise kunstig kjøtt produsert av selskapene hans. Alt for filantropi, kjærlighet til menneskeheten og til «moder jord».

I et intervju med MIT Technology Review sier han at rike nasjoner må bytte til forbruket av 100% syntetisk kjøtt, og at Mister Hyde-Gates vil presse på myndighetene til å regulere markedet i den retninga. Velvillig press, selvfølgelig, råd som man ikke kan motsette seg, fordi Bill har enorme verktøy for overtalelse, ikke bare penger. Operasjonen har allerede startet i periferien av imperiet kalt EU med plikt til å merke kjøttet, noe som indikerer at det er helseskadelig og kan forårsake kreft. Frykt fungerer, noe alt omkring Coronaviruset demonstrerer.

Det er en merkelig omstendighet at Mister Gates også er en av de mest iøynefallende eierne av fruktbart jordbruksland i Amerika, 108 tusen hektar, omtrent territoriet til provinsen Imperia i Italia. Hyperklassen vil derfor fortsette å spise naturlig mat. De kunstige er til kantinene våre. Prosjektet utvikler seg for å skape to forskjellige menneskeheter i laboratoriet: oss og «dem». Microsoft-grunnleggeren er tydelig: nye regler må innføres som omdirigerer befolkninga til konsum av kunstig kjøtt. Multimilliardæren understreker behovet for å endre regjeringens politikk (han vil ta seg av det …), slik at innbyggerne i den nye verden, enten de liker det eller ikke, må glemme smaken av biff og kotelett. Bill-Jekyll eier jordbruksmark og beite, men Mister Hyde-Gates fortsetter sin krig mot dyrehold «til beste for planeten».

Bill Gates’ manifest

Så langt Pecchioli. Bill Gates har lagt fram sitt manifest i boka “How to Avoid a Climate Disaster”. Ett av de tiltakene han går inn for der er denne massive overgangen til syntetisk kjøtt. Mister Gates skal altså bryte hele næringskjeden på kloden og gjøre oss alle til industriprodukter, og han og hans partnere har kommet langt allerede.

Forrige artikkelCIA taper begjæringen om å avvise søksmål mot dem
Neste artikkelWorld Economic Forum: Bruk 3,5 billioner dollar årlig for å «avkarbonisere» planeten