Craig Murray: Hva vi har lært i 2023?

0
En palestinsk mann i vrakrester av israelsk luftangrep på El-Remal i Gaza by 9. oktober 2023. (Palestinian News & Information Agency, eller Wafa, for APAimages, Wikimedia Commons, CC BY-SA 3.0)

Forfatteren er ikke i tvil om at vi er inne i en periode med mer propaganda, falske terrorplott, faktisk terrorisme gjennomført som falske flagg operasjoner og agentprovokatør-ledet terrorisme.

Av Craig Murray.

CraigMurray.org.uk/Consortium News – 26. desember 2023

Vi har lært i år at det ikke er noen forbrytelse så oppsiktsvekkende, så åpenbar og så synlig for hele verden, som USA og Israel ikke er villige til å begå skamløst og åpent.

Massakren på 20.000 mennesker inkluderer drap på babyer og spedbarn, bevisst skyting av gravide kvinner og småbarn, drap på gamle damer i kirken og henrettelse av nakne fanger.

Alt dette er rettferdiggjort som «Israels rett til selvforsvar».

Vi har også sett den økende veksten i fascisme samtidig som vestlige regjeringer slår ned på sine innbyggere for å begrense politisk motstand mot folkemordet i Gaza. Aktivistene Tony Greenstein, Mick Napier og jeg har alle blitt trakassert under terrorloven.

Jeg har forlatt landet fordi jeg frykter at jeg offisielt er «under etterforskning» i henhold til terrorloven, og jeg frykter at jeg vil bli arrestert og satt i fengsel i to år i påvente av rettssaken. Mange mennesker har blitt arrestert for å uttrykke sin forferdelse over massakren gjennom plakater, ord eller til og med sanger som politiet dømmer som «støtende».

Politiaksjoner er ofte forårsaket av instruksjoner fra selvutnevnte, sionistiske utenom-juridiske organisasjoner.

Vi ser også, akkurat som jeg spådde, en reprise av statens islamofobiske propaganda i form av «krigen mot terror». Husker du det berømte «ricin-komplottet» der ricinen som ble funnet, var på spornivået som finnes i hvert kjøkken? (Se f.eks. Ricin and the Red Tops: How a Made-Up Terror Plot Helped the Media Build the Case for the Iraq War – Byline Times. O. merkn.)

Foto: Overskrift fra Daily Mirror, gjengitt i Byline Times. (O. merkn.)

Den britiske regjeringen holdt det topphemmelig i to år, at det faktisk ikke fantes ricin. Eller det ikke-eksisterende påskebombekomplottet, der «ingrediensen i improviserte eksplosiver» som ble funnet, viste seg å være en pose sukker?

I Tyskland har de mye arbeid å gjøre for å rettferdiggjøre verdens mest ekstreme anti-palestinske statlige rasisme, så de har funnet opp et «Hamas-terrorplott» og arrestert fire unge muslimer. Ingen bevis i det hele tatt er lagt fram for å rettferdiggjøre dette.

Hamas har aldri, aldri utført noen voldelige angrep utenfor Palestina, og det har alltid vært deres politikk å ikke gjøre det – og det er det fortsatt. Forestillingen er latterlig at Hamas på dette tidspunktet har bestemt seg for å plutselig tape propagandakrigen som de vinner over hele verden, ved å angripe Tyskland.

Tysklands regjeringer har selvfølgelig ikke bare rulleblad for folkemord, men også for entusiastisk skapelse av falsk terrorisme.

Den tyske regjeringen var tungt involvert både i terrorangrep under falskt flagg i Tasjkent, som jeg var i stand til å undersøke og rapportere til den britiske regjeringen i sanntid, og i etableringen av en fullstendig falsk terroristorganisasjon, «The Islamic Jihad Union of Uzbekistan», som helt og holdent var arbeidet til CIA og de tyske sikkerhetstjenestene.

Målet var den gang å rettferdiggjøre den tyske militære flybasen i Termez i Usbekistan, som opererte inn i Afghanistan. Folk glemmer tysk deltakelse på den tapende siden i den siste afghanske krigen.

Jeg er ikke i tvil om at vi er inne i en periode med mer propaganda, falske terrorplott, faktisk terrorisme gjennomført som falske flagg operasjoner og agentprovokatør-ledet terrorisme. Det er den eneste måten etablissementet kan håpe på å gjenvinne propaganda-narrativet.

Jeg har ennå ikke blitt helt vant til min nye posisjon som omreisende terrorist, så jeg beklager at posting av nye artikler har vært litt mangelvare på grunn av mye organisatorisk bry og en generell følelse av forvirring.

Dette blir skrevet i full fart på flyplassen i Milano. Jeg er personlig veldig glad for å si at familien min blir med meg til et eksotisk sted for jul og nyttår, så du hører kanskje ikke mye fra meg fram til midten av januar, siden jeg skylder barna mine mye av min oppmerksomhet.

Jeg ønsker deg en trygg og veldig god jul uansett hvor du er, og håper du kan være sammen med de du er glad i. For alle dem som lever i frykt og fare, spesielt, men ikke bare de i Gaza, er i mine tanker, sammen med millioner av mennesker rundt om i verden, med dere nå og alltid.

Kort tid før den første Irak-krigen, mellom invasjonen av Kuwait og utbruddet av virkelige fiendtligheter, sendte jeg et diplomatisk telegram som svar på et fra John Major. Jeg arbeidet i Embargo Surveillance Centre, et topphemmelig etablissement som opererer fra et underjordisk NATO-hovedkvarter i London sentrum.

Vi var blant mottakerne av et julebudskap fra statsministeren som kombinerte kristne ønsker med et krigersk budskap. Jeg svarte i et formelt telegram med dette verset fra julesangen It Came Upon the Midnight Clear:

But with the woes of sin and strife
The world has suffered long;
Beneath the angel-strain have rolled
Two thousand years of wrong;
And man, at war with man, hears not
The love-song which they bring; –
Oh hush the noise, ye men of strife,
And hear the angels sing!

Uansett hvem englene er for deg, håper jeg du hører dem synge.


Denne artikkelen er fra CraigMurray.org.uk.

Craig Murray: What We’ve Learned in 2023 (consortiumnews.com)

Oversatt for steigan.no av Espen B. Øyulvstad


Craig Murray er forfatter, kringkaster og menneskerettighetsaktivist. Han var britisk ambassadør til Usbekistan fra august 2002 til oktober 2004 og rektor ved University of Dundee fra 2007 til 2010. Hans dekning er helt avhengig av leserstøtte. Abonnementer for å holde denne bloggen i gang mottas med takknemlighet.

På steigan.no finner du flere artikler av Craig Murray.

Forrige artikkelRussland – Kina er på rulle
Neste artikkelFarene ved å studere propaganda
Craig Murray er forfatter, kringkaster og menneskerettighetsaktivist. Han var britisk ambassadør i Usbekistan fra august 2002 til oktober 2004 og rektor ved University of Dundee fra 2007 til 2010.