Onkolog: – Jeg har aldri sett kreft oppføre seg slik

0

Sjokkerende rapport: Dr. William Makis, som har diagnostisert 20.000 kreftpasienter i sin karriere, sier: «Jeg har aldri sett noe lignende.»

Av The Vigilant Fox.

Unge mennesker i 20-, 30- og 40-årene utvikler aggressive og raskt voksende «turbokreftformer».

«Jeg har aldri sett stadium fire brystkreft hos kvinner i 20-årene. Jeg har aldri sett stadium fire tykktarmskreft hos menn og kvinner i 20-årene [og] 30-årene. Leukemier som vil drepe deg i løpet av få dager eller selv timer etter diagnosen. Lymfomer som igjen dreper deg i løpet av måneder.»

Følgende er Dr. Makis’ fullstendige uttalelse:

Det er bare en håndfull av de 100.000 legene, kanadiske leger, som ikke tok vaksinen, som fortsatt praktiserer medisin. Så det er omtrent 99,9 % vaksinasjonsrate. Og de var de første som stilte opp for å få vaksinene sine. Vel, da jeg begynte å se på de plutselige dødsfallene til kanadiske leger, innså jeg, ja, de fleste av dem dør av hjerteproblemer, hjerteskader, hjertestans, dør mens de jogger eller svømmer, dør i søvne. Og Dr. Peter McCullough har snakket mye om dette, om myokarditten og skaden på hjertet, arrdannelsen i hjertet. Og så døde noen av blodpropp, lungeemboli, slag.

Men så var det en ganske stor undergruppe av leger som utviklet ekstremt aggressive kreftformer og kreftformer i en alder de ikke burde få. Så, for eksempel, var det en lege som utviklet magekreft i 30-årene, presentert på stadium fire. Han var død på mindre enn ett år. Svært sjeldne hjernekrefttyper hos unge individer i 20- og 30-årene, medisinstudenter og medisinske beboere. Og disse kreftformene vil alltid være tilstede på stadium fire . Og de ville alltid drepe dem i løpet av noen få måneder. Og det var alltid mindre enn ett år.

Og først visste jeg ikke hva betegnelsen på dette var eller hva fenomenet var. Jeg begynte akkurat å legge merke til det, spore det. Jeg skjønte da at dette blir kalt «turbokreft» av folk på sosiale medier. Turbokreft er ikke et medisinsk begrep, men det er et begrep som folk kom opp med for å virkelig beskrive den ekstremt aggressive naturen til disse kreftformene hos covid-vaksinerte. Og disse kreftformene oppfører seg helt annerledes, ulikt noe jeg har sett før i karrieren min. Og jeg har diagnostisert over 20 000 kreftpasienter i min karriere med banebrytende PET, CT, positronemisjonstomografi, bildediagnostikk, CT, MR, patologisk korrelasjon.

Jeg har aldri sett noe lignende. Jeg har aldri sett stadium fire brystkreft hos kvinner i 20-årene. Jeg har aldri sett tykktarmskreft i stadium fire hos menn og kvinner i 20- og 30-årene. Leukemier som vil drepe deg i løpet av noen dager eller til og med timer etter diagnosen. Lymfomer som igjen dreper deg i løpet av noen måneder.

Hele intervjuet med Dr. William Makis og Jim Ferguson er tilgjengelig nedenfor:

Oncologist: I’ve Never Seen Cancers Behaving Like This

Oncologist: I've Never Seen Cancers Behaving Like This

Les mer hos Vigilant News.

Forrige artikkelDe ultrarikes makt (1)
Neste artikkelDagens Sokrates