Avsløring: Myndighetene visste at «vaksinen» ikke beskytter mot sjukdom eller smitte

0
Marcel de Graaff, medlem av Europaparlamentet.

Marcel de Graaff, medlem av Europaparlamentet, forteller om de sjokkerende fakta om Covid19-skuddene funnet i et svar fra European Medicines Agency.

Bombshell Press Conference on the Letter from EMA

EMA sier eksplisitt at de utelukkende har tillatt koronavaksinene på markedet for individuelle vaksinasjoner. Og absolutt ikke for kontroll av infeksjon og absolutt ikke for å forebygge eller redusere infeksjoner. Og dette er ødeleggende for regjeringer som har gått full rulle med budskapet om at du gjør det for noen andre.

Ikke bare tillot EMA at vaksinene i det hele tatt ikke gikk mot infeksjoner, EMA går enda lenger. De forklarer i sitt svar, og jeg siterer «EMAs vurderingsrapporter om opptak av vaksiner understreker mangelen på data om smittefare».

Vaksinene var med andre ord ikke ment å forhindre infeksjoner og det finnes ingen data i det hele tatt som underbygger at vaksinene hjelper mot infeksjoner. Faktisk sier EMA at eksponering for viruset øker sjansen for infeksjoner selv hos de vaksinerte.

Massekampanjene fra regjeringen for å vaksinere deg selv, for å beskytte dine foreldre, dine naboer, de svakere i samfunnet, var ikke bare uautoriserte, men også fullstendig sludder og ikke basert på fakta.

EMA sier at vaksinene kun er for å beskytte den vaksinerte personen. Og før den enkelte, pasienten, blir vaksinert, må all sikkerhetsinformasjon, og jeg siterer EMA igjen, «Tas i betraktning ved administrering eller anbefalt vaksinasjon».

Det var altså først etter en anbefaling om vaksinasjon etter at en lege hadde slått fast at dette var fornuftig i ditt tilfelle du skulle ha blitt tilbudt vaksine. Og fordi nesten ingen under 60 år hadde en sjanse for alvorlige komplikasjoner på grunn av koronaviruset, bør ingen, men heller ingen under 60 år vaksineres etter ett enkelt unntak.

Så idrettshallene fulle av vaksinestikkere var helt i konflikt med bruken som vaksinene hadde blitt administrert av EMA.

For å vurdere sikkerheten til vaksinene var det avgjørende for EMA at bivirkninger ble registrert på riktig måte. Og EMA sier om dette, vi forventer mange rapporter om bivirkninger som oppstår under eller kort tid etter vaksinasjon. Og det betyr at plagene må meldes spesielt i den første perioden umiddelbart etter vaksinasjon.

Regjeringen støttet en politikk der disse klagene ikke ble rapportert de første 14 dagene etter vaksinasjon, fordi vaksinen ville trenge 10 til 14 dager for å bli effektiv. Alle klager i den perioden ble skrevet til koronaviruset, og det er ikke bare svindel, men det setter bevisst menneskers liv i fare. Og jeg minner deg nok en gang om at vi fortsatt kjemper med en gigantisk såkalt uforklarlig overdødelighet.

Regjeringen visste at vaksinene ikke ville beskytte mot spredning av viruset, men delte ikke denne informasjonen med innbyggerne. Tvert imot tvang den vaksinene til våre innbyggere med løgner, tilslørte bivirkningene og brakte dermed helsen til alle som hadde tatt en slik vaksine i fare.

Vaksinasjonskampanjene bør stoppes så fort som mulig, og det er rett og slett ikke trygt. Og den oppfyller ikke kravene satt av EMA. Og regjeringen og alle politiske partier som støttet dette bør holdes ansvarlige for deres løgner og svindel.


Kommentar:

Dette betyr at våre myndigheter har gjort seg skyldige i massive lovbrudd, skadet samfunnet for hundrevis av milliarder kroner og påført millioner av mennesker skader eller fare for skader som var helt unødvendig.

Det betyr også at de øverste ansvarlige kan stilles for retten og eventuelt straffes for sin deltakelse i dette. Det gjelder ikke minst Erna Solberg, Bent Høie, Bjørn Guldvog, Espen Nakstad og Camilla Stoltenberg. Sannsynligvis kan også leger gjøres strafferettslig ansvarlig.

Se også:

Forrige artikkelIsrael og Hamas er enige om en våpenhvileavtale som baner vei for løslatelse av noen fanger
Neste artikkelIntervju med en dobbeltagent