Stor studie: Barn har nesten ALDRI overført Covid på skolene

0

Forskning torpederer de siste argumentene for skolestengingene under «pandemien».

Høsten 2021, i fire skoledistrikter i Massachusetts med 18 000 barn, fant forskere 44 potensielle tilfeller av smitte på skolen.

Du leste riktig.

18.000 elever. 34 skoler. Fire måneder. Og 44 Covid-infeksjoner – inkludert ingen infeksjoner av lærere eller andre ansatte.

Gjennom 2020 og 2021, da foreldre presset for å gjenåpne klasserom, advarte lærerforbund og demokratiske politikere om at Covid-overføring på skolen ville føre til dødsbølger. «Lærere er så bekymret for å komme tilbake til skolen at de skriver testamenter», skrev CNN i en beryktet melding 16. juli 2020.

I virkeligheten var skoler blant de tryggest mulige stedene for elever og lærere under Covid, antyder denne studien.

Studien ble publisert i det fagfellevurderte tidsskriftet JAMA Health Forum.

Seriøse forskere har visst siden 2020 at barn sprer Covid mye sjeldnere enn voksne.

Allerede 11. april 2020 publiserte franske forskere en artikkel som viste at et infisert ni år gammelt barn ikke hadde overført sykdommen «til tross for nære interaksjoner i skolene». I august 2020 hadde forskere i Spania og Sverige bekreftet dette funnet i mye større skala.

Årsaken er også åpenbar, siden det er den samme grunnen til at barn blir mye mindre syke enn voksne. De har lavere virusmengde og fjerner infeksjonen raskere. For mange friske barn er Covid knapt en forkjølelse.

Dette bekrefter enda en gang at de vilkårlige og massive skolestengningene ikke hadde noen form for vitenskapelig grunnlag og at når det gjaldt barns fysiske og psykiske helse var de tvert om svært kontraproduktive.

– Læringstapet etter lockdownperioden er en global katastrofe

Heller ikke de massive skolestengningene i Oslo hadde noen som helst fornuftig hensikt:

Desperat Raymond Johansen med enda mer av det som ikke virker mot Oslos befolkning

Forrige artikkelNiger avviser den regelbaserte ordenen
Neste artikkelThe Hill: – Bidens Ukraina-strategi svikter