Robert F. Kennedy Jr. – Vi har biologiske laboratorier i Ukraina for å lage biovåpen

0

Tucker Carlson har intervjuet presidentkandidat Robert F. Kennedy Jr. om blant annet USAs biologiske laboratorier i Ukraina, og da Tucker spurte Kennedy om hvorfor USA har slike laboratorier fikk han et oppsiktsvekkende svar:

Vi har dem for å lage biologiske våpen.

Kennedy sier også at Anthony Fauci har hatt det overordnede ansvaret for disse biologiske laboratoriene. Hvis det blir bevist at Kennedy har rett, vil det ha enorme konsekvenser, både for USA og for Anthony Fauci personlig.

RFK: «Anthony Fauci fikk alt ansvaret for utvikling av biovåpen. […] I 2014 skrev 300 forskere til president Obama og sa ‘du må stenge ned Anthony Fauci, fordi han kommer til å skape en mikrobe som vil forårsake en global pandemi.’ Og så signerte Obama et moratorium og stengte de 18 verste av Anthony Faucis eksperimenter, der de fleste av dem fant sted i North Carolina av en vitenskapsmann kalt Ralph Baric (@Baric_Lab ).

I stedet for å adlyde den loven, flyttet Anthony Fauci mye av sin virksomhet til utlandet. Og disse operasjonene endte for det meste opp i Wuhan Lab, som er et militært laboratorium […] og mange av dem ble flyttet til Ukraina.»

Hele intervjuet er her:

Les også: Victoria Nuland innrømmer at Ukraina har «biologiske forskningsfasiliteter»

Ulovlige biologiske laboratorier i Ukraina – U.S.A. spikret til veggen

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelUSAs etterretningstjenester: Den ukrainske offensiven vil mislykkes
Neste artikkelKina produserer én milliard databrikker om dagen