Victoria Nuland innrømmer at Ukraina har «biologiske forskningsfasiliteter»

0
Fra utspørring i Kongressen i USA

I en utspørring i Kongressen i USA stilte senator Marco Rubio et spørsmål til viseutenriksminister Victoria Nuland for å få vite om Ukraina har kjemiske og biologiske våpen.

Victoria Nuland bekreftet at Ukraina har såkalte «biologiske forskningsfasiliteter» og at USA er bekymret for at de skal falle i hendene på Russlands styrker. Hun sa at USA jobbet med Ukraina for å forhindre dette.

I et oppfølgingsspørsmål spurte Rubio om at dersom det ble et angrep med slike våpen i Ukraina, ville man være sikker på at det var Russland som sto bak.

Sannsynliggjør at Russland har funnet slike laboratorier

Vi meldte i går at:

Forsvarsdepartementet i Russland hevder at de har beviser på at USA drev forskning på biologiske våpen i Ukraina

Dette er ei melding fra en av de krigførende partene i en krig der propaganda spiller en stor rolle. Men den sannsynliggjøres av ting som var kjent på forhånd. Vi kommer tilbake til det.

Den russiske mediekanalen RIA Novosti har publisert dokumenter som forsvarsdepartementet i Russland hevder er bevis for at Ukraina drev forskning i USA-finansierte biolaboratorier som har kapasitet til å brukes til biovåpen.

Generalmajor Igor Konashenkov, en offisiell representant for det russiske forsvarsdepartementet, ga denne informasjonen til journalister. Moskva sa at dokumentene, som angivelig stammer fra ansatte ved ukrainske biologiske laboratorier, bekreftet at «komponenter av biologiske våpen ble utviklet i Ukraina, i umiddelbar nærhet til russisk territorium,» rapporterer RIA Novosti. Les også: Becker News: Russian Ministry of Defense Claims It Has Evidence of U.S.-Funded ‘Bioweapons Research Labs’ in Ukraine

«I løpet av en spesiell militær operasjon har det kommet fram fakta om et forsøk fra Kiev-regimet på å fjerne av spor etter et militært biologisk program som ble implementert i Ukraina, finansiert av det amerikanske forsvarsdepartementet,» sa Konashenkov.

«Vi har mottatt dokumentasjon fra ansatte ved ukrainske biologiske laboratorier om nøddestruksjon av spesielt farlige patogener 24. februar – det dreier seg om pest, miltbrann, tularemi, kolera og andre dødelige sykdommer,» hevdet Konashenkov.

Vi har tidligere publisert en artikkel av den bulgarske gravende journalisten  Dilyana Gaytandzhieva: Dokumenter avslører amerikanske biologiske eksperimenter på allierte soldater i Ukraina og Georgia.

Hun underbygde dette med kopier av hemmelige dokumenter fra CIA.

Innrømmelsen fra viseutenriksminister Victoria Nuland gjør det enda mer sannsynlig at meldinga fra det russiske forsvarsdepartementet er korrekt.

Forrige artikkelSvensk studie sier at 5G forårsaker mikrobølgesyndrom
Neste artikkelVi kan få slutt på krigen i Ukraina i morgen – hvis vi vil! – og det til alles fordel!