Storbritannia skjulte ukrainske nazioffiserer etter krigen

0

Den stort sett ukjente historien om de første ukrainske flyktningene i Storbritannia – offiserer fra en hel SS-divisjon som hovedsakelig besto av ukrainere som ankom i 1947, med mange som senere emigrerte til Canada – den 14. SS Galizien-divisjonen. Hvorfor tillot den britiske regjeringa dem å bosette seg, og hvorfor regnes de i dag som nasjonale helter i Ukraina?

Dr. Mark Felton FRHistS, FRSA, er en kjent britisk historiker, forfatter av 22 sakprosabøker, inkludert bestselgerne ‘Zero Night’ og ‘Castle of the Eagles’, begge under utvikling til filmer i Hollywood. I tillegg til å skrive, deltar Felton også jevnlig i TV-dokumentarer rundt om i verden, inkludert på The History Channel, Netflix, National Geographic, Quest, American Heroes Channel og RMC Decouverte. Bøkene hans har dannet bakgrunnen for flere TV- og radiodokumentarer.

Se omtale av Mark Felton på Wikipedia.

Mark Felton Productions

Forrige artikkelHemmelige forhandlinger mellom USA og Russland om Ukraina
Neste artikkelDe løy om Afghanistan og Irak. Nå lyver de om Ukraina