De vil redusere matproduksjonen for å «redde planeten»

0

Global Methane Hub som er ledet av globalister som John Kerry og organisert rundt FN driver et systematisk arbeid for å redusere verdens matproduksjon. Dette er dessverre ikke en skrivefeil. De mener dette på fullt alvor. De hevder at det er dårlig for planeten å produsere mat. For å «redde» planeten, insisterer de på at gårdsbruk må legges ned over hele kloden.

Av Mike Adams

Vi blir nå fortalt at det er dårlig for planeten å produsere mat. For å «redde» planeten, insisterer globalister at gårder må legges ned over hele kloden.

Under dekke av å redusere «metanutslipp» har tretten nasjoner signert et løfte om å utvikle global hungersnød ved å redusere landbruksproduksjon og legge ned gårder. Dette er kunngjort tidligere i år av Global Methane Hub – en gruppe av krise-kreasjonister som skaper og utnytter offentlig panikk for å ødelegge verdens matforsyning – disse tretten nasjonene er:

Argentina, Australia, Brasil, Burkina Faso, Chile, Tsjekkia, Ecuador, Tyskland, Panama, Peru, Spania, USA og Uruguay.

Tenk deg ingen kjøttproduksjon fra Australia, Brasil og USA. Dette er målet til globalistene. Og de innrømmer at det hele er en del av klimasvindel som har blitt grundig avslørt som kvakksalveri og vitenskapsjuks. Som Luis Planas, Spanias landbruks-, fiskeri- og matminister sier: «Jeg er glad for å se den felles forpliktelsen fra det internasjonale samfunnet til å redusere metanutslipp fra landbruket som et middel for å nå målene vi signerte i Parisavtalen om klima.»

«Matproduksjonen er ansvarlige for 60 % av metanutslippene,» advarer Marcelo Mena, administrerende direktør for Global Methane Hub. Hun hevder at gårdsdrift ødelegger planeten. Derfor kom kravet deres om å legge ned gårder. Uten gårder har du ingen mat. Og uten mat får du akkurat det Kamala Harris plumpet ut med nylig: «Redusert befolkning

When we invest in clean energy and electric vehicles and reduced population more of our children can breathe clean air and drink clean water. (Kamala Harris)

Avfolkningsagendaen er ikke lenger en hemmelighet. De skryter av det.

Og her er deres logikk: MAT = GLOBAL OPPVARMING. – Så de angriper mat og vil stenge ned produksjonen av dette.

Kyllinger og storfe som skal erstattes av sirisser og insektlarver

Nyt de sprø, falske kjøttkakene og ‘Cricket McNuggets’. Snart kommer du til å spise insekter fordi kjøtt vil bli veldig dyrt, på grunn av at myndighetene legger ned gårder. Som journalist Leo Hohmann forklarer:

«Vi kan anta ut fra dette språket at blant praksisene som planlegges innført er å erstatte en stor del av storfekjøtt- og melkekyr-, svine- og kyllingbestandene som befolkningen er avhengig av for protein, med insektlarver, melormer, sirisser osv.»

Les: De vil tydeligvis at vi skal leve av larver, insekter og kunstig kjøtt

FN, World Economic Forum og andre frivillige organisasjoner har fremmet kjøttfrie dietter og forbruk av insektprotein i årevis, og milliardærer har investert i massive insektfabrikker som bygges i delstaten Illinois i USA, i Canada og i Nederland, hvor melormer, sirisser og andre insekter vil behandles som tilsetningsstoffer som skal tilsettes inn i matforsyningen, ofte uten tydelige etiketter som vil informere folk om nøyaktig hva de spiser.

Les: Hvem står bak den store reorganiseringen av maten?

Hohmann viser også til Deagel-prognosen som anslår en reduksjon på nesten 70 prosent av den amerikanske befolkningen innen 2025, og sier:

«Det er ingen mer effektiv måte å avfolke enn gjennom krig, hungersnød og pester. Er det ikke interessant at alle disse tre utprøvde drapsmetodene er i spill akkurat nå?»

I en relatert artikkel skriver Michael Snyder fra The Economic Collapse Blog:

«Globale matforsyninger blir bare enda mer innskrenket, og global sult har steget til ekstremt alarmerende nivåer.. Ifølge FN har nesten 30 prosent av verdens befolkning ikke konstant tilgang til mat akkurat nå, og det er omtrent 900 millioner mennesker som står overfor alvorlig matvare-usikkerhet».


Fra Kolozeg, publisert 19. juli 2023.
Oversatt av redaksjonen i Derimot.no
.

Kommentar og tillegg

Det er viktig å være klar over at de globalistene det her er snakk om ikke bare er noen ekstreme frynsegrupper.

I Global Methane Initiative deltar:

Climate and Clean Air Coalition (CCAC)

United Nations Economic Commission for Europe (UNECE)

International Energy Agency

The United Nations Environment Programme (UNEP)

The World Bank’s Climate Change Group

Global Alliance for Climate-Smart Agriculture (GACSA)

Oil and Gas Climate Initiative (OGCI)

Dette er altså i stor grad sentrale internasjonale organisasjoner som er kontrollert av den globale overklassen.

Det er også vel verdt å merke seg at denne gruppa som er så besatt av metanutslipp ikke har reagert på verdenshistoriens største enkeltstående utslipp av metan, nemlig sprengninga av Nord Stream.

Målet: En dramatisk reduksjon av verdens befolkning

Dennis Meadows, som var en av forfatterne av Romaklubbens Grenser for vekst forklarer her at det er «ønskelig å redusere verdens befolkning til en milliard» fra dagens 9 milliarder, og han håper at det vil skje på «en sivilisert måte»:

Forrige artikkelIntermarium: Polen driver høyt spill i Ukraina
Neste artikkelMeldingene om katastrofal varme var stort sett manipulert
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.