Hvorfor land må forlate Verdens helseorganisasjon

0
Av Joseph Mercola.

Utdrag av artikkelen Why Countries Must Leave the World Health Organization.

  • Land som verdsetter individuell frihet og respekterer kroppslig autonomi, har bare ett valg: Gå ut av Verdens helseorganisasjon.
  • One Health er kulminasjonen av en storslått global plan som plasserer menneskers helse, dyrehelse, miljøhensyn, mat, reiser, bolig og alt annet under én enkelt paraply, og WHO blir satt opp som den sentrale beslutningstaker og oppsynsmann for det hele.
  • One Health er basert på forutsetningen om at et bredt spekter av faktorer ved liv og miljø kan påvirke helsen og derfor faller inn under «potensialet» til å forårsake skade. One Health-agendaen inkluderer medisin, mat og landbruk, kommunikasjon, økonomi, sivilsamfunn, global handel og forretningsdrift, forskning, ikke-smittsomme sykdommer, mental helse, arealbruk, sykdomsovervåking og mye mer.
  • Bak kulissene har One Health-partnerskap allerede blitt dannet i mange land rundt om i verden. One Health-nettverket ble bygget og utvidet i USA først og fremst ved å kutte i offentlige helsemidler. One Health gikk deretter inn med finansiering, men mottakere av One Health-stipend måtte selvfølgelig omfavne konseptet og formidle ut til andre.
  • One Health er også bakt inn i de foreslåtte endringene til 2005 International Health Regulations (IHR), som World Health Assembly (WHA) etter planen skal stemme over i mai 2024. Slik vil WHO få myndighet til å diktere hvordan vi lever livene våre.

WHO har til hensikt å gjennomføre et internasjonalt program kalt One Health, som formelt ble vedtatt av WHO og G20 helseministrene i 2017. Begrepet «One Health» ble først skapt av EcoHealth Alliance, gruppen som bestilte den risikable gain of function forskningen til Wuhan Institute of Virology (WIV), laboratoriet som SARS-CoV-2 dukket opp fra.

I ettertid er det lett å se at globalistenes plan for å konsentrere makten har vært under arbeid i flere tiår, og spilleplanen er alltid den samme: «Gi oss mer makt så vi kan beskytte deg og sørge for at du er trygg». Akk, hver gang vi gir dem mer makt, finner vi oss både mindre trygge og mindre frie.

Video Link

Hva er One Health?

I videoen ovenfor forklarer Dr. Meryl Nass implikasjonene av One Health. Kort sagt, hele vår livsstil, vår frihet, vår livskvalitet – ja, vår menneskelighet, står nå på spill.

Som Nass forklarer, var One Health-konseptet opprinnelig basert på konseptet om at veterinærer og leger hadde en bedre sjanse til å bekjempe zoonotiske sykdommer – infeksjoner som hopper fra dyr til menneske – ved å samarbeide. Selv om det er en rimelig idé, ble konseptet kapret av globalister som så at det kunne brukes til å få makt og kontroll over hele verden.

One Health-agendaen er basert på forutsetningen om at et bredt spekter av alt som har å gjøre med liv og miljø kan påvirke helsen og derfor faller inn under «potensialet» til å forårsake skade.

WHO vil ha makt til å diktere alle fasetter av livene våre

Hvis WHOs foreslåtte pandemiavtale blir vedtatt, vil WHO ha ensidig makt til å ta beslutninger om alle disse områdene, og dens diktater vil erstatte og overstyre alle lokale, statlige og føderale lover.

For eksempel, under One Health, vil WHO kunne erklære klimaendringer som en helsenødsituasjon og implementere «klimalockdown» «for å håndtere det. De vil være i stand til å begrense lokale og internasjonale reiser under dekke av miljø og/eller menneskers helse, implementere et vaksinepasskrav som et biosikkerhetstiltak, radikalt endre dietter rundt om i verden i navnet til dyrevelferd og miljøvern, og mye mer.

Som Nass bemerker «prøver de i bunn og grunn å legge alt i verden under One Health.» I mellomtiden mangler One Health «et konseptuelt system, bevis fra den virkelige verden og en metode for å bli implementert og evaluert,» bemerker hun.

Selve den felles handlingsplanen One Health er ren ordsalat. Det forteller oss ingenting, egentlig, annet enn at det handler om å danne en global koalisjon for å «gjennomføre endring» og transformere livet på «globalt, regionalt og landnivå» under dekke av «helse.»

Les resten av denne artikkelen her, men vær klar over at den snart vil bli fjernet, så det kan være en god idé å ta en kopi.

Gå også inn på nettsidene til One Health og les dem sjøl. Du vil se at de er identiske med WHO-sidene, bare at de nå kalles One Health.

Se også: Quadripartite call to action for One Health for a safer world

Vår merknad er at dette globalistiske grepet bærer mange av fascismens kjennetegn. Det er totalitært, det er korporativt, det er diktatorisk og det prøver å få alle innbyggerne til å underkaste seg en felles ideologi og et styre som ikke er kontrollerbart eller transparent, men som er samkjørt med de sterkeste kapitalkreftene i verden.

Forrige artikkelUkraina lanserer sitt motangrep
Neste artikkelSelv New York Times innrømmer nå at Ukraina har et naziproblem