Hvor vil Rødt? Ingen vil bruke mer på krigsindustrien enn dem

0

Av Jan Hårstad.

Da Tucker Carlson ble sparket fra Fox TV, skrev vi på derimot.no at dette må ikke sees på som et individuelt arbeidsuhell, men som opptakten til en ny ordning av hele NatoZonen. Hele.

Drivkraften bak denne nyordningen er naturligvis de bebudete gigantkrigene mot Russland og Kina som overhodet ikke kan tillate at det finnes miljøer innen Nato som organisert og ideologisk motsetter seg dette.

Da har vi den situasjonen at formannen i Rødt, Bjørnar Moxnes, faktisk skryter av at Rødt har blitt landets ledende krigsparti. En må ha i hu at hvis de norske Nato-frelste, som Document.no, får det som de vil må de norske skattebetalere ut med 86,4 milliarder kroner. Det er prisen for å oppfylle kravet om 2% av norsk BNP.

Så det siste Moxnes skrev på Facebook 3. mai er dette:

«Rødt er blant partiene som i statsbudsjettet for 2023 foreslo høyest bevilgninger til Forsvaret og mer enn regjeringa.»

Men sånn har det i mange år vært i debattene om forsvarsbudsjettet. Dette er ikke noe nytt. Rødt er nå uten sammenligning for øvrig Norges største Nato-krigspådriver.

Den 24 april var det da slik at noen av USAs ledende fritenkere, Tom Sunic, Kevin MacDonald og James Edwards fikk slettet kontoene sine på TWITTER.

En rekke webber som jeg flittig har brukt, et Strategic-culture og fitzinfo.net for å ta to konkrete eksempler, kommer jeg ikke inn på. Jeg kunne tatt flere eksempler, men dette får holde: webber som går mot Nato-strømmen skal fjernes.

Dette er ikke noe som rammer eller særkjenner ett eller to stater. Det gjelder hele den vestlige EU/Nato Zonen. NatoZonen skal settes i krigsmodus med krigsøkonomi og med tiltak mot eventuelle krigsmotstandere og andre ukorrekte.

Da har vi Rødts SOFIE RANA som har gjort det til noe av en spesialitet å organisere demonstrasjoner og aggresjoner mot det Rødt oppfatter som ukorrekt litteratur.

Siste parole fra det hold er: «Ingen rasister i våre bibliotek». Det var Lagatum Publishing som skulle lansere Renaud Camus bestselger fra 2012: «Dere skal ikke erstatte oss!»

Men som mange kanskje husker. Rødt har da ført lignende kampanjer mot Human Rights (Hege Storhaug), Document og Sian med flere over lang tid.

Som i militære spørsmål: Rødt i spørsmålet om ytringsfrihet befinner seg i allianse med det som er EU/Natos aktuelle politikk for Gleichschaltung: alle har å mene det som påbys.

Så var det veteranen Jan R.Steinholt som på revolusjon.no 4. mai hadde en gjennomgang av Rødts faglige politikk. Han dokumenterer at Rødt omfavner Aps frontfagsmodell og konkluderer:

«Dermed har Rødt levert en uhyre sterk søknad om å bli sosialdemokratisk regjeringspartner til Arbeiderpartiet.»

Nå er det noen som på webbene tror det er mulig å snu Natoiseringen av Rødt ved tålmodig velment kritikk. Jeg tror ikke det.

Det er langt mer realisme hos Anders Ekeland, SV veteran:

«Så like som Rødt og SV nå er blitt på et så avgjørende spørsmål som Nato,er det ingen grunn til ikke å slå sammen de to partiene.»

Ekeland glemte EU/Natos Arbeiderpartiet. De tre partiene i allianse kan godt stelle  istand et Nato-diktatur i Norge. Norge seiler opp som den sentrale angrepsfaktoren i krigene mot Russland-Kina.


Jan Hårstad, f. 1943 er skuespiller og skribent. Han debuterte ved Trøndelag teater i 1960.


Signerte leserinnlegg står for forfatterens regning og gjenspeiler ikke nødvendigvis redaksjonens oppfatninger.

Forrige artikkelSterk økning i føflekkreft: overdreven soling, 5G eller AMS-målere?
Neste artikkelPakistan ønsker å betale for russisk olje i kinesiske yuan