Huet i sanda

0

Jo lenger du stikker hue i sanda, jo større sjanse er det for at sannheten vil treffe deg som en bombe.

Av Herodes Falsk. 19. mai 2023.

Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Herodes Falsk. Det nypubliseres her med forfatterens velvillige tillatelse.


Ok, vi lever helt klart i en merkelig verden, og det er umulig å vite hva vi skal tro om alt det rare som skjer. Det er ingenting som overrasker lenger, men de to mest nærliggende forklaringene er:

  1. Noen skumle mennesker har laget en sammensvergelse for å overta verdensherredømme, og resten av befolkningen, enten på grunn av ignoranse, mangel på fantasi eller lav IQ, lar seg manipulere.
  2. Månelandingen er oppspinn, jorda er flat – og gulrøtter er skadelig for øynene – spesielt om du stikker dem inn med den spisse enden først. 

Etter å brukt noen kasser øl på faktasjekking har jeg kommet til en konklusjon om hvilken av de to som er mest sannsynlig.

I tillegg er det hyggelig å komme med noen råd til ungdommen, som jo representerer verdens håp for fremtiden.

Jeg, personlig, planlegger en fremtid hvor jeg for det meste vil være død.

Se hva du synes, eller viktigere, hva du tror? 

I flere år nå har jeg ledd høyt av World Economic Forum (godt hjulpet av øl) og ikke minst, lederen deres, Klaus Schwab. Først trodde jeg det hele var en fleip, et dukketeater, et slags avansert Titten-Tei show på NRK.

Men så gikk det opp for meg at Ian Flemming må ha vært en profet og at James Bond bøkene antakeligvis er en slags moderne versjon av bibelen. 

Gjør et Googlesøk på Klaus Schwab og fortell meg hva du mener om fremtoningen. Den tyske aksenten, oppførselen, utseende og de ville ideene om verdensherredømme er alle kvalifikasjoner Ian Flemming har utstyrt James Bond-skurker med i sine fiction bøker.

Så langt er det hele morsomt. 

Men så går det opp for deg at regjeringer over hele verden er med på hans spinnville ideer. Norske politikere som Børge Brende, Jonas Gahr Støre og Erna Solberg er med på laget. Haakon Magnus og Mette Marit også. 

Det er nå det begynner å bli skummelt.

Alt er oppe i dagen, og de skryter til og med av det.

Utaskjærs står den såkalte eliten i kø for å være med på noe de tror kan gi dem makt og posisjon. Kong Charles, Justin Trudeau, Emanuell Macron, Boris Johnson, Ursula von der Leyen. Lista med folk som later som om de vil redde verden er så lang at de aleine forårsaker en klimakatastrofe bare ved å fly inn til Davos i sine private jetfly.

Og måten DE vil redde verden på er å få DEG og MEG til å betale for det med vår fremtidige livsstil. 

Norske politikere tror de kan påvirke klimaforandringer med hjelp av skattepenger. Det er de samme folkene som etter å ha badet i oljepenger i de siste 30 årene, fremdeles ikke har klart å bygge en firefelts motorvei mellom Oslo og Bergen. 

Men selvfølgelig – nå kan de forandre klima og atmosfæren – noe som har vært ukontrollerbart i millioner av år. Det er ingen stor oppgave for dem, så lenge VI er villige til å betale. Og det eneste de ønsker å gjøre, er å redde oss fra oss selv.

Slagordet til World Ecomomic Forum er: «You will own nothing – and you will be happy!» Og det skal skje innen 2030.

Dette er en gjeng filantroper, politikere og byråkrater som forsøker å ta over verdensherredømme på en så utspekulert og sleip måte at 90% av saueflokken ikke en gang skjønner hva som skjer. Eller enda bedre – i deres øyne – får flokken til å ignorere sin egen skjebne – og frivillig delta i noe som vil frata ungene deres selvfølgelige ting som talefrihet og demokratiske menneskerettigheter.

Moderne filantropi – er å klare med glatt ansikt si en ting – for så å bevisst gjøre det stikk motsatte. 

Å gå inn på World Economic Forums hjemmesider er som å bli fem år igjen og sette seg i første vogn på et spøkelsestog på tivoli. Du får lyst til å skrike i håp om at alt bare er en optisk illusjon.

Plutselig begynner alt vi har vært igjennom de siste tre årene å gi mening. Tenk på alt det idiotiske og meningsløse vi har blitt tvunget til å godta.

Lista over sinnssyke planer World Economic Forum har, er altfor lang til å ta med her, men jeg kan ta det aller sprøeste: 

Ingen skal eie egne biler, ingen skal eie egen bolig, alle skal ha digital ID og vi skal ha et cashless samfunn med kun digitale sentralbank-penger. 

Dette betyr at det «One World Government» som The World Ecomomic Forum ønsker, vil ha fullstendig kontroll over oss alle.

Jeg har ikke peiling på klimaforandringer eller galopperende viruser, men en ting skjønner jeg – og det er at om jeg ikke har penger, eller om pengene jeg har spart og tjent ikke blir akseptert – da er jeg ferdig. Ingen kan idag overleve uten penger!

Digitale sentralbank penger vil være mulig å programmere – slik at om du ikke gjør som du får beskjed om – kan de bare skru av pengene dine.  Vi snakker om total sentralisert makt til noen få ikke-valgte «filantroper» og deres undersåtter.  

Henry Kissinger er Klaus Schwabs mentor, og ett av Henrys kjente sitater er:

«Den som kontrollerer maten, kontrollerer folket; den som kontrollerer energien,  kontrollerer hele kontinenter; den som kontrollerer pengene, kontrollerer verden.»

Du tenker sikkert: «Han Henry Kissinger er litt av en spøkefugl.» Men nei, får de fjernet cash og innført statlig sentralbank valuta som kan programmeres får de absolutt all makt. Og får de det først innført, kan du være sikker på at de vil bruke makten som det gir dem.

Disse folka ønsker å bestemme over verden, og de eneste som kan stoppe dem er oss – så lenge vi nekter å godta alt surret. Det første er å hindre dem i å få innført digitale sentralbank-penger. Norges sentralbank er med i noe de kaller «Icebreaker» – de 4 første landene som skal teste ut dette. 

Sannheten er vanskelig å godta, fordi den kan være smertefull. Mark Twain sa det bra: «Det er enklere å lure folk enn det er å overbevise dem om at de har blitt lurt.» Hvis du mener du ikke har blitt lurt på noen som helst måte i løpet av de siste tre årene, gratulerer!!!

Siden jeg har rykte som komiker, ønsker jeg å avslutte det hele med et litt festlig dikt. Jeg innrømmer at det er skrevet mens jeg har sittet i sola noen timer og drukket øl. Det er nok derfor det er så bra.

Det er ingen tvil om at øl er den absolutt beste og viktigste oppfinnelsen gjennom hele menneskehetens historie. Penicillin har nok også vært ganske viktig, men antibiotika passer ikke like godt til pizza som øl.

Mitt største ønske er å få komme på Ni-timen – eller et annet høykulturelt sted – og lese dette viktige diktet:

Digitale sentralbank-penger, det høres greit og enkelt ut.

Men det er ikke hva du trenger, om du da ikke vil bli lurt.

Kanskje du faktisk liker Staten, og tror de bare vil deg godt?

Tror du og på nytt fra Akersgaten? Ja, da er livet ganske flott.

Vil du la en grisk Sentralbank, bestemme over livet ditt?

Fordi, det er nemlig tanken, med sosial vurdert kreditt.

Penger du har spart og tjent, kan stoppes med et tastetrykk.

Og din ID blir ikke godkjent, gir du banken dårlig inntrykk.

Staten drømmer om å sjekke alt, og besitte ubegrenset makt.

Velkommen til en global anstalt, hvor Staten alltid er på vakt.

Sjekker hvilken lege du besøker, og hva slags mat du spiser.

Og om statsbudsjettet øker vilt,  får du ekstra skatt  fordi du fiser.


Denne artikkelen ble opprinnelig publisert på nettstedet Herodes Falsk. Det nypubliseres her med forfatterens velvillige tillatelse.

Forrige artikkelStudie: USAs kriger etter 11. september har kostet 4,5 millioner mennesker livet
Neste artikkelUkraina innrømmer at de har myrdet russiske skribenter
Herodes Falsk
Wikipedia skriver: Herodes Falsk (født Kim Bård Hansen 9. juli 1954 i Drammen) er en norsk komiker. Mange regner Falsk som Norges første stand-up-komiker. Hans første stand-up-album Born in Drammen utkom i 1984 og solgte til gull. Mye av Falsks materiale har alltid vært angrep på norsk dobbeltmoral og selvgodhet.