Kongresshøring i USA – «regjeringa største spreder av feilinformasjon»

0
Dr. Marty Makary i Kongresshøring

Dr. Marty Makary, som er professor ved Johns Hopkins University, sa under den første høringa til House Select Subcommittee on the Coronavirus Pandemic på tirsdag at «den største skyldige i feilinformasjon under pandemien har vært den amerikanske regjeringan» og han listet opp flere eksempler.

DR. MARTY MAKARY: Den største skyldige i feilinformasjon under pandemien har vært den amerikanske regjeringa.

Feilinformasjon som…

  • Covid spredte seg gjennom overflateoverføring
  • Vaksinert immunitet var mye større enn naturlig immunitet
  • Masker var effektive. Nå har vi den definitive Cochrane-gjennomgangen. Hva gjør du med den gjennomgangen? Cochrane er det mest autoritative bevisorganet innen medisin og har vært det i tiår. Ignorerer du det bare og snakker ikke om det?
  • Myokarditt var mer vanlig etter infeksjonen enn etter vaksinen. Ikke sant, det er 4-28 ganger vanligere etter vaksinen.
  • Unge mennesker har nytte av en booster, feilinformasjon. Våre to fremste eksperter på vaksiner sluttet i FDA i protest mot dette spesielle problemet, å presse boostere på unge, friske mennesker. Dataene var aldri der. Det er derfor CDC aldri offentliggjorde sykehusinnleggelsesrater blant boostede amerikanere under 50 år.
  • Vaksinepåbud ville øke vaksineringsraten. En studie fra George Mason University viser at det ikke gjorde det. Det gjorde én ting, det skapte «Never-Vaxxers» som nå ikke får de barnevaksinene de trenger.

Gang på gang har vi sett noe som går langt ut over å bruke sitt beste skjønn med informasjonen som er tilgjengelig. Vi har sett noe som er utilgivelig, og det er det å gjøre medisinsk forskning om til et våpen. CDC publiserte egne dårlige studier, som deres egen studie om naturlig immunitet som så på en stat i to måneder, enda de hadde data i flere år fra alle 50 statene. Hvorfor rapporterte de bare den ene lille biten av data? Hvorfor skar de hele databasen i skiver? Fordi det ga dem det resultatet de ønsket.

Det samme gjelder for maskestudiene. Dataene har nå innhentet gigantiske systematiske gjennomganger, og folkehelsepersonell var intellektuelt uærlige. De løy til det amerikanske folket.

Les også: Bidens fremste covidrådgiver: – Ingen studier i verden viser at maskene fungerer så bra

Covid-19 – de hadde ikke rett i noe – vår kritikk var riktig hele veien

Kommentar: Blomstene faller av samme hva de gjør

Et gammelt kinesisk ordtak sier at «Blomstene faller av samme hva de gjør«, og det er vel dit vi er kommet etter tre år med globalt styrt koronagalskap. Stadig flere begynner å innse at knapt noen ting av det myndighetene og helsebyråkratene gjorde var riktig. Den katastrofale koronapolitikken har kostet verdens innbyggere mange titalls billioner dollar, og det har påført milliarder av mennesker enorme tap. Og knapt noen av de drakoniske tiltakene hadde noen hensikt, dersom det var smittevern man var ute etter.

Denne politikken har ført til at hundrevis av millioner mennesker er blitt veldig mye fattigere og de rikeste av de rike har blitt ufattelig mye rikere.

Nå kommer dette fram i Kongressen i USA og i den store avsløringa til The Telegraph, The Lockdown Files. Men når våger norske medier og norske politikere å ta et oppgjør med galskapen?

De kan godt innbille seg at det vil hjelpe å sitte musestille og late som ingenting. Men blomstene faller av samme hva de gjør!

Dette vil komme for en dag, og det er begynt å sprekke. Dette lar seg ikke stoppe nå.

Les på steigan.no om lockdown.

Forrige artikkelUngarn krever etterforskning av Biden-regimet for angrepet på Nord Stream
Neste artikkelMå det en krig til?