steigan.no har over 145.000 brukere i måneden

0

I forbindelse med at vi analyserer oppbygginga av nettsidene våre for å gjøre dem mer tilgjengelige har vi sett litt på den statistikken vi kan få ut av Google Analytics og liknende verktøy. Og det er interessant lesning.

Oversikten per 14. februar forteller oss at vi har hatt 141.000 brukere de siste 30 dagene. Og vi vet at våre nesten 7000 abonnenter får artiklene rett i eposten og derfor antakelig i stor grad ikke går inn på nettsidene. Derfor er det rimelig å anta at vi har over 145.000 unike brukere i måneden.

Statistikken sier også at vi har over 53.000 brukere i uka.

Vi lastes ned i nesten alle verdens land, og topp ti ser slik ut fra 1. januar 2023:

Den samme statistikken sier at vi hver dag har i nærheten av 20.000 aktive brukere.

Databasen vår forteller oss at vi har hatt over 500 forfattere og at vi har publisert over 16.000 artiler som ligger fullt søkbare og er et oppslagsverk i seg sjøl. Artiklene er dokumentert med over 250.000 lenker slik at leserne kan sjekke kildene eller bruke dem til å komme videre i sitt eget arbeid.

Dette er langt bedre enn vi hadde antatt, og likevel har vi tenkt å rykke ytterligere fram fordi vi vet at vi kan bli bedre og at vi kan hente ut en god del ved å forbedre verktøyene våre.

Og så prøver vi å overtale fleste mulig av våre faste lesere til å bidra med for eksempel en hundrelapp i måneden slik at vi kan gi lesere og seere enda mer tilbake i neste omgang. Vi har ingen eiere som er ute etter fortjeneste, så all styrking av øknomien vil komme lesere og seere til gode.

VIPPS: 116916

Konto: 9001.30.89050

Eller gå inn på vår betalingsordning.

Forrige artikkelNew York Times saksøker EU for å få frigitt von der Leyens Pfizer-tekster
Neste artikkelUlovlige amerikanske sanksjoner blokkerer bistand til Syria etter at jordskjelv drepte tusenvis
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).