Spesialsending fra Hell-konferansen

0

Sjefredaktør Pål Steigan i steigan.no var blant innlederne da Journalistlagets Hell-konferanse diskuterte temaet «Vi løper i flokk». De andre innlederne var Trond Andresen, Helge Lurås, Reidun Kjelling Nybø og Vebjørn Selbekk. steigan.no hadde et lite team på plass og filmet det hele. Her er en redigert video.

Vi tar gjerne i mot kommentarer for dette er samtidig en del av våre eksperimenter med å utvikle en ukentlig Lørdagsrevy.

Vår deltakelse på Hell-konferansen førte til en enorm økning i antall lesere og sidevisninger på steigan.no. Noen dager lå vi oppe i en tredobling og nettstatistikken viste at over 160.000 personer har vært innom steigan.no de siste dagene.

Abonner på

https://www.youtube.com/@steiganlive

Les Steigan innlegg her:

I promised to give you Hell

Forrige artikkelDen tredje dollarkrigen
Neste artikkelNorge – Russland, historiske forbindelser, del 2