Saksøker regjeringa i Japan for svindelen med covid-vaksinene

0

Japanske medisinske forskere saksøker regjeringa for å lyve til folket om covid-stikk. Vaksinerte japanere har fire ganger så stor sannsynlighet for å få Covid enn uvaksinerte.

Dr. Masanori Fukushima som er professor emeritus ved Kyoto-universitetet har sammen med andre forskere reist søksmål mot den japanske regjeringa.

«I dag er det et spørsmål av grunnleggende betydning for den japanske regjeringa å kontinuerlig samle inn og avdekke nøyaktige data.

Jeg har vært vitne til den nylige svindelskandalen begått av helsedepartementet. Jeg har innsett at dette er et alvorlig problem av historisk betydning som truer selve eksistensen til nasjonen Japan. Som lege og vitenskapsmann hadde jeg ikke noe annet valg enn å våge å ta rettslige skritt…

Ta en titt på aldersgruppene 65-69 og 70-79. Overraskende nok er antallet nye infeksjoner eller positive tilfeller per 100 000 personer fire ganger høyere for personer som har blitt vaksinert to ganger, sammenlignet med uvaksinerte mennesker…

Men i fjorårets data slettet helsedepartementet all denne informasjonen. Faktisk har vaksinering blitt anbefalt ut fra forklaringen om at vaksinasjon ikke forhindrer infeksjon, men vaksinasjon forebygger alvorlig sykdom og reduserer dødeligheten.

Basert på data publisert av Advisory Board i september 2021, bør det ikke finnes noe grunnlag for å anbefale vaksinasjon for alle aldre. Til tross for dette har Helsedepartementet pusjet frem vaksinasjonen.

Jeg anser dette som ei nasjonal krise. Dette er grunnen til at jeg har bestemt meg for å reise søksmål mot regjeringa på dette tidspunktet.»

Forrige artikkelUSAs regjering sporer de uvaksinerte
Neste artikkelVindturbiner som er høyere enn frihetsstatuen faller over ende