USAs regjering sporer de uvaksinerte

0

Den amerikanske regjeringa har i all hemmelighet sporet de som ikke tok covid-«vaksinen», eller bare er delvis har tatt den, gjennom et tidligere ukjent overvåkingsprogram designet av US National Center for Health Statistics (NCHS), en avdeling av Centers for Disease Control og forebygging.

Robert W. Malone

Dr. Robert Malone har nylig oppdaget at den amerikanske regjeringa i all hemmelighet sporet de som ikke fikk covid-stikket, eller som bare er delvis tok det, gjennom et tidligere ukjent overvåkingsprogram designet av US National Center for Health Statistics (NCHS), en avdeling av Centers for Disease Control and Prevention.

Programmet ble implementert 1. april 2022, men ble ikke universelt tatt i bruk av de fleste medisinske klinikker og sykehus over hele USA før i januar 2023.

Under dette programmet har leger ved klinikker og sykehus blitt bedt om å spørre pasienter om deres vaksinasjonsstatus, som deretter legges til deres elektroniske journal som en diagnosekode, kjent som ICD-10-kode, uten deres viten eller samtykke, slik at de kan spores — ikke bare innenfor helsevesenet, men også utenfor det.

Hemmelig sporingsprogram avslørt

De nye ICD-kodene (International Classification of Diseases) ble introdusert under møtet 14.–15. september 2021, ICD-10 Coordination and Maintenance Committee. ICD-komiteen inkluderer representanter fra Centers for Medicare and Medicaid Services (CMS) og NCHS.

Nedenfor er et skjermbilde av side 194 i agendaen som ble delt ut under det møtet. I følge NCHS, «er det interesse for å kunne spore folk som ikke er vaksinert eller bare delvis immunisert,» og de fant ut en måte å gjøre nettopp det på, ved å legge til nye ICD-10-koder.

Som du kan se nedenfor, identifiserer ICD-10-koden Z28.310 de som ikke har mottatt en COVID-jab og Z28.311 identifiserer de som ikke er oppdatert på vaksinene sine.

Sporing av uvaksinerte er en del av biosikkerhetsagendaen

Hvorfor vil de spore uvaksinerte? For hvilket formål? Det korte svaret: å lette implementeringen av vaksinepass. Som Malone bemerker:

«Kodenummer Z28.310 oppført ovenfor er ikke en kode for en sykdom eller diagnose, men snarere for manglende overholdelse av en medisinsk prosedyre … Når en persons vaksinasjonsstatus er kodet og lastet opp til en stor database, kan den nås av myndigheter og både private helseforsikringsselskaper.»

De administrative statsoffiserene ved CDC har ikke gjort immuniseringsstatus til en rapporterbar sykdom (ennå), men immuniseringsstatus er oppført som en av grunnene til obligatorisk rapportering. De er bare ett skritt unna å kunne samle inn denne informasjonen uten din tillatelse. Ergo: vaksinepass gjøres enkelt. I USA kan det å ikke ha «vaksinen» sin «oppdatert» bety at:

  • Regjeringa vil ikke begrense reisen din, det vil flyselskapene gjøre.
  • Regjeringa vil ikke begrense reisen din, det vil andre nasjoner.
  • Regjeringa vil ikke begrense reisen din, det vil bilutleiefirmaer gjøre.
  • Regjeringa vil ikke begrense reisen din, det vil offentlig transport gjøre.
  • Regjeringa vil ikke begrense reisen din, det vil private selskaper gjøre.»

For å gjøre det helt klart: Code Number Z28.310 er ikke en kode for sjukdom eller diagnose. Det er en kode for ulydighet, for ikke å ha underkastet seg myndighetenes diktat.

Les mer: New diagnosis codes for COVID-19 immunization status

Forrige artikkelUlovlige amerikanske sanksjoner blokkerer bistand til Syria etter at jordskjelv drepte tusenvis
Neste artikkelSaksøker regjeringa i Japan for svindelen med covid-vaksinene