Kontroll eller bare troll?

0

Av Niels Gerhard.

Mobbing er med lov blitt forbudt i den norske skolen og derfor er mobbing blitt henvist til samfunnets mørke kroker.

Og som alle vet, består samfunnets mørke kroker primært av partipolitikken, den offentlige debatten og gutterommene.

I sistnevnte finner vi nett-trollene. De som raser over alt godt og kaster dritt og vulgariteter på alt som er rent og vakkert i et uhederlig forsøk på å få konTROLL på livet. De trives i trolldumhetens mørke, men blir stille og ukomfortable i dagens lys.

TROLLDOM er lett å få kontroll over, men ikke TROLLDUM, for fornuften og gode argumenter preller av som vann på gåsen. Noen mener at nett-troll kan fanges i eget nett – bare nettet gjøres mer finmasket, men mon ikke det er bedre bare å sparke de ut av gutterommene –  ut i livet – før det går for mye troll i ord…

Vennlig hilsen

Niels Gerhard

Samfunnsengasjert satirekunstner og inspirasjonsteoretiker

Forrige artikkelHvem startet egentlig krigene i Ukraina?
Neste artikkelIsrael drepte flere sivile i flyangrep på boligområde i Damaskus
Niels Gerhard Johansen ble født i Danmark, bokstavelig talt i et kunstgalleri - faren var en profesjonell kunstner og drev et galleri og et verksted i kjelleren i familiens hjem. Som kunstner er han sjøllært og han legger vekt på sin egen observasjonssans og mitt ønske om å lage portretter og surrealistiske motiver. Han studerte på konservatorskolen ved Det Kongelige Kunstakademi i København. Av yrke er han malerikonservator har nå en stilling ved Norsk Folkemuseum. Hans nettside er her: https://nielsgerhard.wixsite.com/website