Jimmy Dore: fienden deres er det militær-industrielle komplekset

0

Komikeren forklarer på to minutter hvem som har provosert krigen

Jimmy Dores forklaring på krigen i Ukraina, krigen i Syria og forberedelsene til krig mot Kina bør innlede alle studiesirkler om imperialisme på venstresida. Arbeiderklassen i Europa og folkene i Det globale sør har forstått dette, men den liberale vestlige venstresida har veldig tungt for det. Her har de en sjanse til å åpne øynene.

Videoen med Jimmy Dore er manipulert, så det ser ut som han snakker med Joy Reid istedenfor Tucker Carlson..dette stuntet var for å vise at Dores klassiske antikrigsbudskap budskap egentlig burde vært velkommen på «liberale/progressive» tv-plattformer og ikke bare «konservative».

Forrige artikkelNå er det vanlige folks tur…
Neste artikkelFolkeopprør i Frankrike for å knuse Macrons pensjonsplan