Jeffrey Sachs om sabotasjeaksjonen mot Nord Stream rørledningen i FNs Sikkerhetsråd

0
Jeffrey Sachs i FNs Sikkerhetsråd

«Ødeleggelsen av Nord Stream-rørledningene utgjør en internasjonal terrorhandling og representerer en trussel mot freden. «

«Det er FNs Sikkerhetsråds ansvar å ta opp spørsmålet om hvem som kan ha utført handlingen for å bringe gjerningsmannen for internasjonal rett.»

«Sverige har kanskje mest å fortelle verden om [Nord Stream] åstedet, som dykkerne undersøkte. Men i stedet for å dele denne informasjonen globalt, har Sverige holdt resultatene av etterforskningen hemmelig …»

Forrige artikkelBonnierpressa i Sverige rehabiliterer Karl XII
Neste artikkelDe døde klager ikke
Jeffrey D. Sachs, professor i bærekraftig utvikling og professor i helsepolitikk og ledelse ved Columbia University, er direktør for Columbias senter for bærekraftig utvikling og FNs utviklingsnettverk for bærekraftige løsninger. Han har vært spesialrådgiver for tre generalsekretærer i FN. Hans bøker inkluderer The End of Poverty, Common Wealth, The Age of Sustainable Development, Building the New American Economy, og senest, A New Foreign Policy: Beyond American Exceptionalism.