FHI og vitenskap

0
Tonsberg, Norway - January 23, 2021:nerdy man with glasses and wearing face mask in IKEA Oslo during covid-19

Av Thore K. Aalberg, leserinnlegg.

Dagsrevyen brakte 10.2. gladnyheten om at FHI skulle forske på effekten av munnbind. De trenger 5000 frivillige. Jeg håper at jeg tar feil dersom NRK forbigår i taushet hvis undersøkelsen viser at ulempene er større enn fordelene, men slår på stortromma hvis munnbind har en liten effekt. TV2 hadde samme dag en reportasje om en som hadde fått kognitiv svikt etter long covid. Legene håpet å finne frem til en medisin som ville hjelpe

Hvis det er penger nok står en rekke forskningsoppgaver i kø for FHI. Det neste kan jo være om antiback har noen gunstig effekt når det gjelder smitte. Og hvis FHI får ånden over seg kan de jo forske på hva slags effekt den genmanipulerte covid-19-sprøyta har hatt. De kan jo også forske på om det er noen forskjell på long covid på de som er vaksinert og uvaksinert. Det skulle sikkert ikke være umulig å oppdrive 5000 uvaksinerte, hvis de da ikke kvier seg for mulig hets.

Når det gjelder medisiner og vaksiner er det ikke tillatt å eksperimentere på barn. Jeg spurte derfor FHI i god tid før siste «pandemi» om hva slags vitenskapelig forskning, doble blindtester (RCT) som barnevaksinasjonsprogrammet bygger på. Jeg fikk svar (Det var den tiden FHI svarte på spørsmål). Det er teoretiske modeller som ligger til grunn. Det er mulig at erfaring har vist at noen vaksiner på kort sikt har en mulig positiv effekt.

Det interessante i denne sammenheng er at helsemyndigheter svært ofte bruker mantraet, når profylakse og behandling viser til erfaring, at det ikke er vitenskapelig dokumentert. Det gjelder bruken av bl.a. høye doser av C-vitaminer i forbindelse med blodforgiftning. En lege i Volda som reddet flere døende ble nektet å fortsette med denne behandlingen. C- og D-vitaminer samt flere mineraler viser seg å være gunstig i forbindelse med «pandemien» Når homøopatiske leger kan dokumentere at de kan forebygge og kurere barnesykdommer, epidemier og pandemier blir det i Norge avvist og karakteriserte som kvakksalveri. I flere søreuropeiske land, Tyskland, Storbritannia og Sveits, for ikke snakke om fattige land i Asia og Sør-Amerika, som ikke har råd til patenterte medisiner, er det en del av det offentlige helsevesen. Til og med egne offentlig sykehus. Jeg tviler på om FHI noen gang kommer til å forske på at Thuja i homøopatisk dose, kan forebygge skader av vaksiner og redusere negative virkninger av vaksiner, mRNA-sprøyter og giftige medisiner.

Mange kjenner til at mikroorganismer som bakterier, virus og sopp kan bli immune overfor giftstoffer. Det være seg sprøytemidler, giftige medisiner og vaksiner. Gift virker dårlig på lakselus, men laksen suger giften i seg. Giften skader. Allerede for mer enn femti år siden viste Rachel Carlson i boken «Den tause våren» at plantevernmidler skader. I stedet for å snakke om immunitet kan en like gjerne bruke betegnelsen resistens. Ingen betviler antibiotikaresistens. Heller ikke vaksineresistens, ifølge FHI. Dagbladet hadde høsten 2018 en lang reportasje, finansiert av «Fritt Ord», om at FHI nok hadde overdrevet om hvor farlig svineinfluensaen var. Det samme kan sikkert sies om covid-19 når det er gått noen år.

Forrige artikkelArne Treholt er død
Neste artikkel– Pål Steigan har dessverre heilt rett