Tysklands utenriksminister: «Vi fører krig mot Russland»

0
En forutseende illustrasjon fra 14. mars 1939. Den neste europeiske krigen vil starte i Ukraina

Tysklands utenriksminister Annalena Baerbock (Grüne) slapp katta ut av sekken og sa de de fleste, med unntak av noen få på norsk og europeisk venstreside for lengst har forstått. På den parlamentariske forsamlingas møte i Europarådet i Strasbourg sa hun: «Vi fører en krig mot Russland, ikke mot hverandre!»

Den tyske avisa Die Welt skriver:

Utenriksminister Annalena Baerbock (De Grønne) ser det slik at Tyskland og dets partnere er i krig mot Russland og oppfordret til samhold. – Vi kjemper en krig mot Russland og ikke mot hverandre, sa Baerbock tirsdag i Europarådets parlamentariske forsamling i Strasbourg. Det må også gjøres mer med stridsvogner, sa hun noen timer før det ble offentliggjort at Tyskland leverer Leopard 2 stridsvogner til Ukraina. «Det viktigste,» sa Baerbock, «er at vi gjør det sammen og at vi ikke klandrer hverandre i Europa».

Ernst Wolff kommenterer dette på Twitter:

Dermed burde det være fullstendig krystallklart som utenriksministeren i NATOs viktigste sentraleuropeiske stat sier: NATO fører krig mot Russland.

De Grønne er blitt Tysklands mest aggressive krigsparti, og Baerbock, som neppe kan kalles noe utenrikspolitisk eller militærpolitisk lys, er blitt deres fremste skrivebordsgeneral.

For som Ukrainas forsvarsminister  forsvarsminister Oleksiy Reznikov sa i et intervju med den ukrainske TV-kanalen LB.ua:

«Vi fører NATOs krig i dag,» sa han, «De slipper å yte blod. Vi yter blod og de gir oss våpen.»

Og som en Lady Machbeth vil Frau Baerbock oppleve at «dette blodet aldri kan vaskes av hendene» hennes.

Jo mer våpen Tyskland, Norge og NATO pøser inn i Ukraina, jo lenger vil krigen vare, og jo mer blod vil flyte og jo flere ukrainere vil bli drept. Denne krigen har NATO allerede tapt, og uansett om de nå sender noen få tanks uten tilstrekkelig bakenforliggende infrastruktur og uten tilstrekkelig opplæring, så er det ingenting de kan gjøre for å endre på dette. De vil bli redusert til skrapjern av det russiske artilleriet.

Dessuten, hvorfor faller det ikke en tysk utenriksminister inn at Tyskland har ført krig mot Russland før, og at det ikke gikk så bra?

Se også tidligere våpeninspektør Scott Ritter kommentere NATOs krigføring i Ukraina:

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelSverige snur og satser på bøker i skolen
Neste artikkelKrigsmotstander i Rødt utsatt for hatkriminalitet