Studie viser at covidvaksiner skader hjertemuskelceller, noe som fører til død

0

Av S.D. Wells, Natural News.

En fagfellevurdert studie publisert av en gruppe ledende tyske patologer, viste at personer som døde uventet innen 20 dager etter å ha blitt injisert med mRNA covid-vaksiner, viste klare indikasjoner på skadede hjertemuskelceller. Det er godt synlige lymfocytter som ikke skal være der.

Analysen etterlater svært liten tvil om at dette var tilfeller av vaksineindusert myokarditt. Mye av skaden som vises er nær overflaten av hjertet. Piggproteinene fra mRNA-vaksinen kommer inn i hjertemuskelen, og forårsaker hjertestans. Dette blir beskrevet som en direkte sammenheng, hvor legene ikke lager hypoteser om indirekte årsaker.

Spike protein prioner fra Pfizer og Moderna mRNA vaksiner i hjertet fører til hjertestans.
En lymfocytt er en type hvite blodceller i immunsystemet til de fleste virveldyr, og kan inkludere naturlige immunforsvarceller som T-celler og B-celler. De er den viktigste celletypen som finnes i lymfe, og utgjør omtrent mellom 20 prosent og 40 prosent av sirkulerende hvite blodlegemer. Et høyt antall hvite blodlegemer og deres undertyper er assosiert med hjertesykdom, perifer arteriell sykdom og hjerneslag.

Tyske forskere konkluderte fra studien, som ble publisert i Clinical Research in Cardiology, det offisielle tidsskriftet til German Cardiac Society, at 30 til 40 prosent av dødsfallene skyldtes covid-vaksinene. Den mest bemerkelsesverdige og alarmerende avsløringen fra studien, er at utvalget av obduksjoner var fra personer som døde innen en måned og flere innen en uke etter covid-vaksinasjon, og at betennelsen i hjertevevet og muskelen ikke var på grunn av eksisterende hjertesykdom. Totalt ble 35 obduksjoner studert ved Universitetet i Heidelberg. Hjerteproblemene var med andre ord helt nye og utviklet seg veldig raskt etter vaksinasjon.

Som forskerne bemerket: «Alle de obduserte hadde ikke en tydelig koronar hjertesykdom, akutte eller kroniske tilfeller av redusert blodtilførsel til hjertet, forstørret hjerte eller andre tegn på en allerede eksisterende, klinisk relevant hjertesykdom». Dette pekte på, og direkte knyttet dødsårsaken til spikeprotein-injeksjoner.

Spikeproteiner skader hjertevev og kan føre til død innen 30 dager etter «vaksinering»

Folk dør plutselig etter covid-vaksinasjon, og studien som er gjennomgått i denne artikkelen inkluderer ikke personer som har fått boosterinjeksjoner. Tilsynelatende er bare en eller to injeksjoner nok til å utløse kardiovaskulær død i løpet av noen få uker, ettersom spikeproteinene kommer inn i hjertet og utløser et fatalt autoimmunt angrep på hjertet. Resultatet er dødelig for det vaksinerte offeret.

Dette forklarer SADS, eller Sudden Adult Death Syndrome, som nylig har fått medisinsk industri og alle massemedier med sosiale medier, til å skylde på dommerfløyter, kalde dusjer, videospill og andre meningsløse unnskyldninger. Nå som forskere og kardiologer har avslørt hva som egentlig skjer med piggproteiner, og at de ikke forblir på injeksjonsstedet, men snarere sprer seg til vitale organer, må ingen gis disse injeksjonene før de er endret og bevist sikre.

Fra Natural News, publisert 28.12.2022. Skrevet av S.D. Wells.
Oversatt fra engelsk av Northern Light for Derimot.no.

Originalen: Study shows mRNA COVID vaccine damages heart muscle cells, leading to DEATH

Forrige artikkelEit dokument som redda mange liv
Neste artikkelVar det ikke slik at vi fikk ei regjering som skulle styrke norsk landbruk?
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.