Elon Musk: – Jeg trodde jeg skulle dø etter den andre boostervaksinen

0

Tesla-sjef Elon Musk trodde at han skulle «dø» etter andre COVID-booster-skudd, fetteren hans som «var i toppform» fikk myokarditt.

En av verdens rikeste menn, Tesla- og Twitter-sjef Elon Musk, ga et ansikt til de vaksineskadde da han gikk ut på Twitter og fortalte at han hadde trodd han skulle dø etter at han fikk den andre covid-boosteren.

Elon Musk tok til Twitter sent fredag ​​kveld 20. januar 2023 for å dele sin personlige erfaring med det andre COVID-booster-skuddet, og forklarte at han fikk «store bivirkninger».

I en serie med tweets sa Twitter-sjefen at han følte at han «dø» og at en fetter av ham i «topp helse» led av myokarditt, en betennelse i hjertet som er oppført som en mulig bivirkning av noen koronavirusvaksiner. 

«Jeg hadde store bivirkninger fra mitt andre boosterskudd. Følte at jeg holdt på å dø i flere dager. Forhåpentligvis ingen permanent skade, men jeg vet ikke,» sa Musk i en tweet.

Han la til: «Og fetteren min, som er ung og ved topp helse, fikk et alvorlig tilfelle av myokarditt. Måtte til sykehuset.»

Ironisk nok var det ikke Musk sjøl som hadde valgt å ta boosteren, men han skriver at han var tvunget til det fordi han skulle besøke Teslas anlegg i Berlin:

«Var pålagt å besøke Tesla Giga Berlin. Ikke mitt valg,» skrev han.

«Jeg hadde C19 før vaksinene kom ut, og det var i utgangspunktet en mild forkjølelse. Deretter fikk jeg J&J-vaksine uten dårlige effekter, bortsett fra at smerten i armen min var kortvarig,» tvitret han.

Tesla-gründeren la til: «Den første mRNA-boosteren var ok, men den andre knuste meg.»

Musks innlegg var et svar på en Rasmussen Reports tweet som rapporterte at omtrent 12 millioner mennesker kan ha opplevd «store bivirkninger» etter å ha fått vaksinen.

57 prosent av velgerne i USA vil ha CDC etterforsket for vaksineskadene:

12 MILLION PEOPLE! – Vaxxed Americans Report Major Side Effects, and Question Efficacy

Forrige artikkelNår primatene vil sende våpen til Ukraina
Neste artikkelUkraina-konflikten: «Nå ville være det rette tidspunktet for å gjenoppta de brutte forhandlingene»