UTFORDRING til Mímir Kristjánsson: Blir du med å ta de vaksineskadde på alvor?

0
Til venstre skjermdump fra NRK / Facebook

Av Susanne Heart.

Susanne Heart

Pål Steigan skriver: «Visepresidenten i den tyske Forbundsdagen ber om undersøkelse av dødsfall og skader fra Covid-‘vaksine’

Hva gjør norske politikere?

Også i Norge finnes det store mørketall for alvorlige vaksineskader og dødsfall etter vaksiner. Men mens tyske politikere på nasjonalt toppnivå krever obduksjoner og grundige undersøkelser, sover fortsatt det store flertallet av norske politikere sin troskyldige tornerosesøvn. Vel plassert i stabilt sideleie godtar de alt som måtte komme fra vaksineindustrien og deres talsmenn i helsedirektoratet.

Et hederlig unntak er fylkespolitikeren Susanne Heart i Rogaland som med denne interpellasjonen stilte saka også på Stortingets dagsorden: Vaksinesikkerhet: Stortinget må ta ansvar.

Den eiegode Mímir Kristjánsson fra samme fylke, som gjerne vil bli likt av alle, må kjappe seg så han ikke kommer sist i køen av dem som tar de vaksineskadde på alvor.»

Hele artikkelen: https://steigan.no/…/visepresidenten-i-den-tyske…/

Det tyske nyhetsbyrået BILD diskuterte politikernes nylige krav om undersøkelser av Covid-vaksinene:

Interpellasjonen min og talen/debatten fra Rogaland Fylkesting som nå er sett tilsammen over 65.000 ganger på min YouTube/Rumle samt 165.000 ganger på Twitter (432.000 visninger): https://www.susanneheart.no/post/vaksinesikkerhet-sak-på-fylkestinget-i-rogaland-14-12-22

Forrige artikkel#TwitterFiles del 10: Twitters sensur av koronadebatten
Neste artikkelSerbia setter hæren i kampberedskap på grunn av konflikten med Kosovo