Senator Lindsey Graham sier Ukraina-krigen bare vil ta slutt hvis Putin blir «tatt ut»

0

Denne kyllinghauken av en senator sier USA bør gi Ukraina Gray Eagle-droner for å «drepe tonnevis av russere».

Av Dave DeCamp, Anti-War, 22. desember 2022

Senator Lindsey Graham (R-SC) har gjentatt en oppfordring om mord på Russlands president Vladimir Putin, og sa at den eneste måten krigen i Ukraina kan slutte, er hvis Russland «bryter sammen» og noen «tar Putin ut».

«Hvordan ender denne krigen? Når Russland bryter sammen, og de tar Putin ut. Alt annet enn det, så kommer krigen til å fortsette,» sa Graham på Fox News-programmet America Reports onsdag.

Graham sa at USA er «i det for å vinne det, og den eneste måten du kan vinne det på er å ødelegge det russiske militæret og få noen i Russland til å ta Putin ut for å gi det russiske folket et nytt liv.»

Den haukete senatoren kom med lignende kommentarer i mars da han spurte om det var en «Brutus» i Russland som kunne drepe Putin. I sine kommentarer onsdag sa Graham også at Biden-administrasjonen burde sende Ukraina de avanserte og langtrekkende våpnene som Kiev har bedt om.

På spørsmål om i hvilken grad USA burde fortsette å støtte Ukraina i krigen, svarte Graham: «Fullstendig, uten tvetydighet». Han sa at USA må forsyne Ukraina med våpen med lengre rekkevidde for å bidra til å «rive Russland løs» fra områder i Øst-Ukraina, inkludert Krim.

Han sa at hvis Ukraina hadde større droner, som Reapers og Gray Eagles, ville Ukraina «drepe tonnevis av russere uten å miste noen ukrainere i bestrebelsen». Ukraina har bedt om Gray Eagle-droner, som kan fly i rundt 30 timer og er i stand til å bære kraftige Hellfire-missiler, men Biden-administrasjonen har så langt latt være å sende dem.


Sen. Lindsey Graham Says Ukraine War Will Only End If Putin Is ‘Taken Out’

Dave DeCamp nyhetsredaktør i Antiwar.com, følg ham på Twitter @decampdave. Se tidligere artikler av Dave DeCamp

Oversatt for Steigan.no av Hans Snøfjell.

Forrige artikkelJulefred? Våpenhvile? Det er fali’, det
Neste artikkelForsvarer Klassekampen angrepene på russisk kultur i Ukraina?
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.