FHI: – Overdødelighet på 7 prosent i 2022

0
Shutterstock

Det har vært 7 prosent flere dødsfall enn forventet fram til midten av november i år. Dette utgjør om lag 2700 dødsfall.

I 2022 var det til og med uke 46 en overdødelighet på 7 prosent sammenlignet med årene før pandemien. Det utgjør om lag 2700 flere dødsfall enn forventet. Det viser nye beregninger fra Folkehelseinstituttet.

Fra rapporten deres henter vi denne tabellen:

– Beregningene viser en overdødelighet i 2022. Mesteparten av overdødeligheten skyldes dødsfall knyttet til covid-19, sier Camilla Stoltenberg, direktør ved FHI.  

Vi våger den påstanden at dette ikke er forankret i reelle undersøkelser, det er politikk og ideologi.

FHI har ikke noe instrument til å slå fast om noen er dødd av covid, hvis det ikke blir gjort obduksjon. Det er ikke noe i FHIs rapport som tyder på at dette er gjort.

FHI har heller ikke pålitelige metoder for å slå fast om folk har dødd av vaksinen. Camilla Stoltenberg bare gjør det hun er ansatt for å gjøre, å drive politiske kampanjer.

Petter (33) ble et av pandemiens unge ofre

NRK skriver om Petter Sætre Grahl som ble bare 33 år gammel. I bildeteksten heter det at «Han er en av 158 personer under 65 år, som døde av covid-19 frem til desember 2022.»

Men i beskrivelsen av sjukdomsforløpet hans får man et helt annet inntrykk:

Blodpropper i hjernen

Senere samme kveld faller han i koma, og bli fraktet med ambulanse til Rikshospitalet.

I løpet av natten skjer det utenkelige.

Den ellers friske og aktive 33-åringen dør, etter å ha fått flere blodpropper i hjernen med påfølgende hjerneblødninger.

Tilbake sitter to barn, en kone, foreldre og søsken i sjokk. Petter ble vaksinert bare noen uker før han ble syk, og det var ingenting som kunne forberedt dem på det som skjedde.

En foreløpig obduksjonsrapport har gitt familien noen etterlengtede svar.

– Petter fikk en voldsom immunologisk reaksjon. Kroppen hans opplevde en såkalt Cytokinstorm, som rammet hjernen, forteller Lill Tone Grahl-Jacobsen.

Langt flere døde i år

Petters historie er dessverre ikke unik. Selv om det er en klar overvekt av eldre som dør, rammes også yngre. Hittil i år har 158 mennesker under 65 år, mistet livet i såkalte «covid-19-assosierte dødsfall».

FHI og Helsedirektoratet har direkte interesser av å tilsløre en eventuell årsakssammenheng mellom vaksiner og uventede dødsfall. De har pusjet disse genterapiene og forsikret om at de er «sikre» og «effektive», så når det viser seg at stikkene ikke er noen av delene, har helsebyråkratene alt å tjene på å dekke over og grave ned. Derfor bør det som i Storbritannia og Tyskland gjennomføres uavhengig og pålitelig granskning av årsakene til det som må kalles en voldsom økning i antall uventede dødsfall.

Forrige artikkelKrigen i Ukraina forbruker mer ammunisjon enn Europa kan produsere
Neste artikkelIsrael hjelper Ukraina med å hvitvaske sine nazister