Canada: Utdanningsinstitusjon for leger foreslår psykofarmaka for pasienter som ikke vil ta vaksiner

0

«De kan lide av en psykiatrisk sykdom.»

College of Physicians and Surgeons of Ontario «foreslår»: Uvaksinerte pasienter er psykisk syke og bør settes på psykiatrisk medisinering

Av Jim Hoft, The Gateway Pundit.

Leger i Ontario blir angivelig rådet til å vurdere å bruke psykiatriske medisiner på pasienter som nekter vaksinen.

Under et intervju på ‘Let Freedom Reign Tour’ hevdet lege og kreftforsker Dr. William Makis tilknyttet College of Physicians and Surgeons (Utdanningsinstitusjonen for leger og kirurger, red.) i Ontario at de sendte ut et notat til leger hvor de antyder at deres uvaksinerte pasienter kunne lide av en psykisk sykdom og burde bli foreskrevet psykiatrisk medisin.

«Så dette har nylig kommet ut fra College of Physicians and Surgeons of Ontario. Høgskolen sendte ut et brev eller et notat til alle legene i Ontario og foreslo for dem nå, så langt, at de ikke gir påbud, de foreslår det bare at noen av deres uvaksinerte pasienter bør vurdere at de har et psykisk problem og at de bør settes på psykiatriske medisiner. Så langt er det bare et forslag,” sa Dr. Makis til Lynn Tyler Thompson.

«Men College of Physicians and Surgeons of Ontario burde ikke komme med slike forslag. Dette er ekstremt uetisk og dette er en veldig, veldig glatt bakke. Hvis de antyder for folk som ønsker å ha kroppslig autonomi og ikke vil ha en eksperimentell vaksine, at det kan være noe mentalt galt med dem, da er det en veldig, veldig farlig, glatt vei vi er inne på,» fortsatte han.

Du kan se hele intervjuet her .

Gateway Pundit tok kontakt med College of Physicians and Surgeons of Ontario for kommentar.

Denne eksplosive avsløringen kommer etter at Dr. Makis snakket om døden til 93 leger etter vaksinen.

Vi husker at Dr. William Makis MD skrev et brev til Canadian Medical Association (CMA), og ba om at de skulle se nærmere på den plutselige økningen i dødelighet blant kanadisk medisinsk fagpersonell etter implementering av obligatoriske vaksinasjoner for medisinsk personell.

På sin Gettr-konto hevdet Makis at faktasjekkere ble tatt for å lyve om en kanadisk leges plutselige død.

Gateway Pundit rapporterte tidligere at tre leger ved Canadas Trillium Health Partners-Mississauga Hospital døde uventet i samme uke.

Tre unge leger på samme sykehus i Canada dør etter 4. covid-vaksine. Les mer om saken her.

Ifølge sykepleieren som delte informasjonen, døde de tre legene etter at sykehuset begynte å pålegge det fjerde Covid-skuddet for sine ansatte.

«Tre leger ved Mississauga-sykehusene har dødd denne uken,» sa sykepleieren til Monique. «1. notat mandag, 2. tirsdag, 3. torsdag. [Dødsårsaken] ble ikke delt i notatet, men hvor mange ganger har 3 leger dødd i løpet av 1 uke, dager etter at sykehuset begynte å gi det fjerde skuddet til personalet.»

De tre legene som døde samme uke var Dr. Lorne Segall (17. juli), Dr. Stephen McKenzie (18. juli) og Dr. Jakub Sawicki (21. juli).

Sykehuset hevdet at ryktet på sosiale medier om at deres dødsfall var relatert til covid-19-vaksinasjonen er «rett og slett ikke sant».

Dr. Makis hevdet at Dr. Lorne Segall plutselig døde av en lungeemboli, blodpropp i lungene, ikke kreft, og at han var fullstendig vaksinert da han døde, ifølge kildene hans.

College of Physicians and Surgeons of Ontario “Suggests”: Unvaccinated Patients Are Mentally Ill and Should be Put on Psychiatric Medication

Forrige artikkelNATO skal også forsvare tankene våre
Neste artikkelGlobal planlagt finansiell tsunami har nettopp begynt
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.