PayPal-fiaskoen var ingen tilfeldig ulykke

0
PayPals hovedkvarter

PayPal sendte 8. oktober ut en oppdatering til sine vilkår for bruk, eller akseptabel brukspolicy (AUP). Den inkluderte et sjokkerende tillegg. Den forbeholdt seg retten til å konfiskere $2500 fra folks kontoer hvis de sprer «feilinformasjon». Det var en klar kunngjøring av det mange allerede mistenkte: PayPal har vervet seg til informasjonskrigen. Dette skriver Jeffrey A. Tucker i The Epoch Times.

Dette kommer uker etter at PayPal blokkerte flere viktige kontoer i Storbritannia, inkludert Toby Youngs personlige konto, Free Speech Union og DailySceptic. Dette er enormt viktige arenaer for den engelsktalende verden for å motvirke COVID-propagandafortellingen. Det var ingen tilfeldighet at de ble angrepet.

Etter globale protester og nyhetsdekning fra alternative kilder, ga PayPal etter og gjenopprettet kontoene deres uten forklaring.

På samme måte strømmet det inn protester over hele verden om PayPals nye policy. Twitter fyltes opp med kunngjøringer fra folk som avsluttet kontoene sine.

Dagen etter snudde PayPal sjøl trill rundt og hevdet at forbudet mot «feilinformasjon» bare var en feil.

«En AUP-melding ble nylig utgitt ved en feil som inkluderte feil informasjon,» sa en talsperson til  Epoch Times. «PayPal bøtlegger ikke folk for feilinformasjon, og dette språket var aldri ment å bli satt inn i vår policy.»

PayPal hevdet med andre ord at deres retningslinjer for feilinformasjon i seg sjøl var feilinformasjon!

Det er svært sannsynlig at brukerens protest – og et stort salg av PayPal-aksjer – gjorde den avgjørende forskjellen. Mange jublet, men faktisk er dette ekstremt urovekkende. Vi kan ikke leve i en verden der våre grunnleggende rettigheter, personvern og friheter alltid er avhengig av Twitter-baserte protester for å få dem anerkjent.

Forrige artikkelTerror mot Krim-broen tvinger Russland til å slippe løs Shock’n Awe
Neste artikkelDokumenter: Sprengninga av Krimbrua ble planlagt av britisk etterretning
skribent
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.