mRNA-vaksinene ble ikke testet på folk før en presset hele befolkningen til å ta dem

0

Ledende representant for helsemyndighetene i Canada innrømmer i retten at millioner av kanadiere har blitt eksperimentert med covid-vaksiner

Av Rhoda Wilson

Rettsvitneforklaringer avslører at Canadas fremste helseekspert ikke anbefalte at en vaksine var et krav før du går ombord på en buss, tog eller fly. Enda verre, den menneskelige forskningen på Covid-vaksinen er nå i gang og millioner av kanadiere er en del av eksperimentet.

Peckford says COVID restrictions violate Charter of Rights he helped draft,  but leading constitutional lawyer disagrees - The Hill Times
Alfred Brian Peckford PC (født 27. aug.1942) var den tredje førsteministeren i Newfoundland fra 26. mars 1979 frem til 22. mars 1989.

Det er en forbløffende avsløring, ifølge advokat Keith Wilson, som representerer tidligere Newfoundland-førsteminister Brian Peckfords søksmål mot den føderale regjeringen for det de beskriver som det mest vidtrekkende bruddet på grunnleggende rettigheter i kanadisk historie. Den hindret seks millioner menneskers rett til bevegelsesfrihet på grunn av et forbud mot uvaksinerte personer fra å reise på busser, tog og fly.

Wilson husket også sitt kryssforhør av Dr. Celia Lourenco, generaldirektør for Health Canada som godkjenner vaksiner. Hun hevdet at vaksinasjons-godkjennings-prosessen endret seg for Covid-vaksinene. Inntil Covid ble rullet ut, ble alle vaksiner godkjent etter dyreforsøk og to forsøksfaser på mennesker. Men for Covid-vaksinen ble forsøkene på mennesker hoppet over.

Dr. Lourenco bekreftet under ed at forskningen på folk pågår akkurat nå etter som data blir samlet inn fra hele befolkningen. Kanadiere ikke ble fortalt om risikoen, sa Wilson. «Det var en stor sak for oss å få henne til å bekrefte at dette er et stort eksperiment som fortsatt pågår.»

Oversatt og bearbeidet av redaksjonen i Derimot.no

Health Official Admits in Court That Millions of Canadians Have Been Experimented on with COVID Vaccines

Intervju med Keith Wilson:


Les også: BIGGEST CASE IN CANADA: Mainstream media ignores vaccine mandate court challenge

Forrige artikkelUSAs strategi for «regimeendring»
Neste artikkelDen sørgelige sannheten om departementet og Norsk Skogfinsk Museum
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.