Med US-soldater på vår statsministers pressekonferanse melder spørsmålet seg:

0
Jonas Gahr Støre på pressekonferansen 28. september. Innfelt bilde av amerikansk soldat. Hvorfor hadde ingen pressefotografer åndsnærværelse nok til å forevige den situasjonen som mer enn noen annen viser at Norge er et banamonarki under militær kontroll av USA?

Er Norge en delstat i USA?

Av Northern Light, Derimot.no.

Det burde være et varsel om at noe er galt for befolkningen, når landets statsminister velger å ha amerikanske soldater ved sin side og ikke norske, under et møte med pressen på sitt kontor. Når statsministeren velger å ha soldater tilstede under møter med pressen, burde det bety at Norge er satt i høyeste beredskap, men hva slags signaleffekt har det at han velger å vise det med amerikanske soldater på statsministerens kontor, Norges motsvarighet til The Oval Office i det Hvite Hus?

Aurdals kommentar i Dagbladet: Kunne ikke si det høyt

Har vi ikke norske soldater igjen, er Norges forsvar nå så integrerte i USAs krigsmaskin NATO, at kanskje det var norske soldater, men i amerikanske uniformer, siden vi uformelt er blitt USAs 51 stat? Vi er jo blitt uformelt medlem av EU, og skal besørge EUs behov for energi, som energiministeren sa rett ut, så hvorfor kan ikke like godt norske soldater bruke amerikanske uniformer?

Det blir stilt mange spørsmål av Statsministerens valg av militært nærvær på sitt kontor. Kanskje Statsministerens livvakter er syke av bivirkninger av covid-«vaksinene», så amerikanske soldater måtte tilkalles? Eller skal Statsministernes livvakter nå også byttes ut med Secret Service bodyguards? Like greit, når deler av Norge nå blir amerikanske baser hvor amerikansk lov gjelder, og ikke norsk lov.

Intet europeisk land har hatt så stor prosentvis emigrasjon til USA som Norge, de fleste nordmenn har slekt i USA. Med Marshall-hjelpen kom også amerikansk kultur til Norge, og nordmenn lar latt seg assimilere, og dagens generasjon snakker norsk/US-engelsk, mange yngre snakker US-engelsk helt uten aksent. Norge er et godt eksempel på et land som har blitt en del av USA på en nesten umerkelig måte, og uten at de fleste har hatt noe i mot det.

Noe som kan bli en dyr lærepenge. Akkurat som haukene og de neokonservative i Washington, det betyr det samme, bryr seg noe om nordmenn i krigen de forbereder mot Russland, også fra norsk jord. Som forhåndslagringen av angrepskrigsvåpen-materiell og amerikanske militærbaser og flybaser her. F-35 flyet, 52 fremskutte amerikanske kampfly på norsk jord, som kan bestykkes med B61-12 atombomben, betalt av det norske statsbudsjettet. Innkjøpt på Washingtons DCs ønske/ordre av deres norske statlige militære administrasjon.

Langsomt har Norge blitt omgjort til et skytefelt og forberedt til en slagmark. USA klarte å tvinge Russland til en intervensjon i Ukraina. Klarer USA å provosere frem en militær reaksjon fra Russland, med en provokasjon fra norsk jord, som for eksempel ved å bringe B61-12 atombomben til en av de fire USA basene hvor norsk lov ikke gjelder, har vi en omvendt Cuba-krise på norsk jord, og denne gang vil Russland ikke vike.

Bestykkes en F-35 med B61-12 bomber, og tar av fra en flyplass i Norge og beveger seg mot Russland, da vil det ikke hjelpe at Erik Solheim på -70 tallet erklærte at Norge er en atomvåpenfri sone. Det russiske gjengjeldelsesangrepet blir nådeløst. Det blir straffen for en politisk bevisstløs befolkning, så opptatt at materielt forbruk, at de ikke har lagt merke til at vår politiske ledelse ikke representerer det norske folk og lands interesser, men den globale storkapitalens nye verdensordning, og i den sammenhengen er Norge bare en bonde på det geopolitiske sjakkbrettet.

KampanjeStøtt oss
Forrige artikkelKort stemningsrapport etter Grytten-utvalgets rapport – her var det ingen jubel å høre!
Neste artikkelKrigsdagbok del 25, 12. til 20. juli