Global Walkout, en plattform mot den globalistiske agendaen

0

Av Romy Rohmann.

Det er ei gruppe som kaller seg REIGNITE FREEDOM’S LAUNCH CREW som står bak dette initiativet, personene er:  

Amanda Forbes, Canada

Morgan C. Jonas, Australia

Mike Yeadon, Storbritannina

Alexander Tschugguel, Østerrike

Mikael Matt, USA

Jommy Levy, USA

Christine Andersen, Tyskland

Dr. Robert Malone, USA

Robert Kennedy Jr, USA

Dr. Peter McCullough, USA

Monica Smit, Australia

Søker du opp hvem de er vil du finne ut at det er bla leger, politikere, musikere og sportsutøvere. De skriver på sin hjemmeside:

Vi inviterer deg ikke til å samarbeide med oss, vi inviterer deg til å JOBBE MED OSS.

RWF ønsker ikke å overta noe. Vi tror på desentralisering. Vi ønsker rett og slett å KOBLE mennesker slik at de kan samarbeide gjennom effektiv og sikker kommunikasjon.

Vi vil ikke administrere eller kontrollere noe. Når nye grupper er dannet, kan de gjøre hva de vil. Vi kommer kun med forslag. Nøkkelen er å bringe de rette menneskene sammen, resten er opp til dem.

De har en informasjonsvideo som du kan se her:

De kommer med et steg til fast tid hver uke og det første ble annonsert 4. september

Det første var bruk kontanter, en oppfordring til å bruke kontanter i det daglige, her kunne du også laste ned en løpeseddel du kunne bruke sammen med kontantene dine.

Det andre steget kom 11. september; handle lokalprodusert mat og bruk familiedrevne nærbutikker. En Nederlandsk bonde fortalte hvorfor det er viktig at du støtter bøndene, bondesamfunnet og lokale utsalgssteder ved å bruke pengene dine på produkter som vil bidra til å øke den lokale økonomien.

18.september kom tredje steg, si opp abonnementer på MSM media og de skriver: Uansett hvilken side av politikken du er på, fortjener vi alle tilgang til objektive nyheter slik at vi kan ta informerte beslutninger basert på fakta. Noen land har skattebetalte medier som ser ut til å bare kringkaste én side av en sak. Hvis nok folk slutter å konsumere innholdet deres, vil de bli tvunget til å vurdere å endre taktikk og begynne å drive med lovlig undersøkende journalistikk igjen.

Den 25.september kom oppfordringa til å støtte mindre banker, vurdere å bytte bank til en mindre lokal bank.

Så kom vi til 2. oktober, inspirert av bondeprotestene i Nederland skulle vi henge flagget opp ned, ta et bilde å dele på sosiale medier. Da kunne vi kanskje se hvor mange som deltar i Global Walkout.

Den 9. oktober kommer neste….

Hvert steg er gjerne fulgt av en video og/eller en forklaring. Er du nysgjerrig gå inn på hjemmesida deres, du kan oppgi e-post å få oppdateringer på hvert steg.

De har også ei FB-side.  https://www.facebook.com/profile.php?id=100077328417934

Forrige artikkelUSA erklærer krig mot Russland, Tyskland, Nederland og Frankrike
Neste artikkelColumbia-professor Jeffrey Sachs tatt av lufta etter å ha anklaget USA for sabotasjen mot Nord Stream