Domstol i Missouri krever at Fauci og andre tjenestemenn i Biden-administrasjonen avsettes

0

Missouri statsadvokat Eric Schmitt kunngjorde 21. oktober 2022 at USAs distriktsdomstol for det vestlige distriktet Louisiana bekreftet Missouri og Louisianas forespørsel om å avsette topprangerte tjenestemenn i den føderale regjeringa.

Dette skriver Missouri Attorney General Eric Schmitt på de offisielle nettsidene til Missouri.

Dette er en dom i søksmålet mot topprangerte Biden-administrasjonstjenestemenn for angivelig samarbeid for å undertrykke ytringsfriheten. Lista over embetsmenn som bør avsette inkluderer Dr. Anthony Fauci, tidligere pressesekretær i Det hvite hus Jen Psaki, direktør for Digital Strategy i Det hvite hus Rob Flaherty, statskirurg Vivek Murthy, CISA-direktør Jen Easterly og FBIs tilsynsspesialist Elvis Chan.

«Etter å ha funnet dokumentasjon på et samarbeid mellom Biden-administrasjonen og sosiale medieselskaper for å sensurere ytringsfriheten, sendte vi umiddelbart inn et forslag om å få disse tjenestemennene under ed,» sa riksadvokat Schmitt. «Det er på høy tid at vi kaster lys over denne sensurvirksomheten og tvinger disse tjenestemennene til å stå til rette overfor det amerikanske folket, og denne kjennelsen vil tillate oss å gjøre nettopp det. Vi vil fortsette å presse på for sannheten.»

Det opprinnelige søksmålet ble anlagt av Missouri riksadvokat Eric Schmitt og Louisiana riksadvokat Jeff Landry 5. mai 2022. Missouri og Louisiana sendte inn et forslag om fremskyndet foreløpig forføyning 17. juni 2022, og dette forslaget ble innvilget 12. juli , 2022, og ryddet veien for Missouri og Louisiana for å samle funn og dokumenter fra tjenestemenn i Biden-administrasjonen og sosiale medieselskaper.

Forespørselen om avsetninger ble sendt inn 10. oktober 2022, og forslaget ble godkjent av domstolen 21. oktober 2022, og tillot Missouri og Louisiana å avsette topprangerte tjenestemenn i den føderale regjeringen under ed.

Biden-administrasjonens propagandaplan for å pusje covid-vaksiner er avslørt

Judicial Watch kunngjorde 4. oktober 2022 at de har mottatt 249 sider med journaler fra Department of Health and Human Services (HHS) som beskriver de omfattende medieplanene for en propagandakampanje for å presse gjennom COVID-19-vaksinen.

Dokumentene ble mottatt som svar på et søksmål fra august 2021 Freedom of Information Act (FOIA) som ble anlagt etter at HHS ikke svarte på en forespørsel fra 19. april 2021 om dokumenter relatert til Biden HHS sitt » COVID-19 Community Corps «-program ( Judicial Se v. US Department of Health and Human Services  (nr. 1:22-cv-02315)).

Judicial Watch ber om alle registreringer angående søknadsprosessen; alle organisasjoner som ber om å bli valgt til å delta; alle tilskudd; og all kommunikasjon fra representanter for Department of Health and Human Services angående programmet.

PGS 30- 34 De nylig utgitte dokumentene inkluderer et dokument med tittelen «PEC [Public Education Campaign] Plan 19. april – 31. mai [2021], som inkluderer en lang serie medieplaner og handlingspunkter. Les om dem her: Biden-administrasjonens propagandaplan for å pusje covid-vaksiner er avslørt.

Bidens HHS og CDC betalte tekstforfattere og komikere for å håne de uvaksinerte

Department of Health and Human Services (HHS) og Centers for Disease Control and Prevention (CDC) har blitt avslørt for å kjøre den mest urovekkende og forseggjorte propagandakampanjen i manns minne. Manusforfattere, komikere, influencers og kirkeledere, blant andre, ble rekruttert og betalt for å promotere Covid-19-vaksiner til massene, mens de latterliggjorde og hånte de som nekter å la seg vaksinere.

Dette skriver Newspunch.

Forrige artikkelØkt dødelighet, økt smitte, hvor er media?
Neste artikkelNATO øver på å slippe atombomber i Europa