Det å skape illusjoner og triksing med tall

0

Av Terje, Foreningen lov og helse.

Illusjonene som har ridd befolkningen i Norge under pandemien har i grove trekk blitt skapt på to måter – for det første ved en pressedekning som tatt rett ut av den mest ondsinnede propagandahåndbok, og for det andre ved “triksing” med tall og statistikk.

Triksingen med tall har vært enorm i pandemien. For eks. har vi i Lov og Helse vist til hvordan de såkalte smittebølgene i Norge i stor grad (og noen ganger fullstendig), har “oppstått” ved å endre teststrategi. Metoden har vært såre enkel – ved å øke antall tester ser smittetallene ut til å øke og man kan erklære smittebølge. Deretter kan det stenges ned og innføres tiltak. Deretter reduseres antall tester og man får inntrykk av at smittebølgen er over og man har i tillegg “fått bevis” for at tiltakene har virket.

Et annet fenomen har vært at et “koronadødsfall” i statistikken ikke sier noe om hva personen døde av. Slik har statisikken for korona-døde blitt blåst i været, og slik har personer som lå på dødsleiet med for eks. terminal kreft, eller døde etter trafikkulykker, blitt registrert i korona-statistikken, som blant annet innrømmet av tidligere korona-koordinator i Det Hvite Hus, Deborah Birx. Det er slik villedende bruk av statistikk og tall som gjør at nordmenn den dag i dag går rundt å sier (og faktisk tror) at “viruset har drept millioner av mennesker”.

Et annet “statistisk triks” er dette med at du defineres som vaksinert først etter 2 uker (i noen tilfeller 1 uke) etter at du har fått selve sprøytestikket. Man trenger jo ikke mye fantasi for å automatisk forstå at dette fører galt av sted rent statistikkmessig, men professor Fenton Norman viser konkret og illustrativt hva slags utslag dette kan gi, og hvordan denne metoden faktisk kan få en uvirksom vaksine (eller placebo-vaksine eller rent vann) til å fremstå som svært effektiv:

NB! Dette er informasjon som Big Tech som Youtube og andre gjennom hele pandemien har prøvd å hindre deg i å få vite om; her er derfor samme klippet på Bitchute.com i tilfelle Youtube kommer til å sensurere/slette det.


Denne artikkelen ble først publisert av Foreningen lov og helse.

Forrige artikkelFeil når NRK sier: «NRK har også sviktet i Baneheia-saken». Riktig er: «NRK har sviktet også i Baneheia-saken»
Neste artikkelNATOs krig i Ukraina fører til at våpenlagrene snart er tomme
Foreningen er initiert og dannet av personer hovedsakelig fra justis- og helsesektoren som er kritisk til helsepolitikken (eller deler av den) samt lovverket som ble innført som en respons på at det ble erklært en koronapandemi i starten av 2020. Foreningen er primært åpen for medlemmer i eller med bakgrunn fra justis- og politi, helsesektoren (privat eller offentlig), forsvaret, jurister og skole/utdanning. Dette er yrkesgrupper innenfor de systemene som i betydelig grad har vært involvert i den offisielle håndteringen av pandemien.