WEF: – Covid var en test som viser hva folk vil godta

0
Shutterstock

Milliardærklubben World Economic Forum skriver: «COVID-19 var en test på sosialt ansvar – Et stort antall ufattelige begrensninger for folkehelsen ble godtatt av milliarder av innbyggere over hele verden. Det var mange eksempler globalt på å opprettholde sosial distansering, bære masker, massevaksinasjoner og aksept av kontaktsporingsapplikasjoner for folkehelse, noe som demonstrerte kjernen i det individuelle samfunnsansvaret.»

Man trenger ikke å drive med konspirasjonsteorier så lenge man har nettsidene til World Economic Forum. De sier i klartekst hva de ønsker å oppnå, og enhver som kan lese kan se hva slags dystopisk-fascistisk framtidssamfunn de ser for seg.

Les: ‘My Carbon’: An approach for inclusive and sustainable cities

I denne artikkelen feirer de det som en seier hvor mange, omfattende og «ufattelige begrensninger», for å bruke deres egne, og i dette tilfelle, presise ord, folk var villige til å godta «på grunn av covid». Milliarder av mennesker godtok uten motstand å la seg sperre inne, kontrollere, bli fratatt rettigheter, bli maskert og ellers bli behandlet som kveg. For WEF er dette et oppmuntrende resultat som gjør at de mener at det legger grunnlaget for å gå videre og gjøre disse og verre tiltak permanente.

Covid var en test, nå kommer «My Carbon» med personlige karbonkvoter kontrollert gjennom et globalt digitalt overvåkingssystem. Vi gjengir her hovedpunktene i artikkelen så leserne kan sjøl kan se hva Davosgjengen planlegger:

Verden vår er i endring – store samfunnstrender for bærekraftige byer

Det har vært betydelig utvikling de siste fem til syv årene på sosiale, miljø- og teknologifronter som kan bidra til å realisere «My Carbon»-initiativer for å forme fremtiden mot smarte og bærekraftige byer.

Spesielt, for å nevne tre utviklinger i denne sammenhengen:

  1. COVID-19 var testen på sosialt ansvar – Et stort antall ufattelige begrensninger for folkehelsen ble vedtatt av milliarder av innbyggere over hele verden. Det var mange eksempler globalt på å opprettholde sosial distansering, bære masker, massevaksinasjoner og aksept av kontaktsporingsapplikasjoner for folkehelse, noe som demonstrerte kjernen i individuelt samfunnsansvar.
  2. Teknologiske gjennombrudd i den fjerde industrielle revolusjon – Fremskritt innen nye teknologier som AI, blokkjede og digitalisering kan gjøre det mulig å spore personlige karbonutslipp, øke bevisstheten og også gi individuelle råd om lavere karbon og etiske valg for forbruk av produkter og tjenester. World Economic Forums Scale 360-initiativ demonstrerer bruken av teknologier for den fjerde industrielle revolusjonen gjennom hele livssyklusen til produkter og tjenester. Det har vært store fremskritt innen smarthusteknologier, transportvalg med karbonimplikasjoner, utrulling av smarte målere for å gi individuelle valg for å redusere deres energirelaterte utslipp, utvikling av nye personaliserte apper for å ta hensyn til personlige utslipp, og bedre personlige utslipp. valg for mat og forbruksrelaterte utslipp. AI kan også bidra til å styrke forretningsmodeller for sirkulær økonomi som produkt-som-en-tjeneste-modeller, etterspørselsprediksjoner og smart ressursforvaltning ved å kombinere sanntidsdata og historiske data fra produkter og brukere. Det er et betydelig antall programmer og applikasjoner som gjør det mulig for innbyggerne å bidra til karbonutslipp ved å gi dem en grundig bevissthet om valgene av personlig karbon for mat, transport, hjemmeenergi og livsstilsvalg.
  3. Økt bevissthet og eierskap for natur og miljø – De siste årene har det vært en økt bevissthet og offentlig bekymring rundt klimaendringer og spesielt blant ungdom. UNDPs «Peoples’ Climate Vote» reflekterer at over 64 % av mennesker tror klimaendringer er en global nødsituasjon. En ny Pew Research Center-undersøkelse i 17 avanserte økonomier fant utbredt bekymring for den personlige virkningen av globale klimaendringer: 80 % av innbyggerne sier at de er villige til å endre hvordan de lever og jobber for å bekjempe virkningene av klimaendringer. Unge voksne, som har stått i spissen for noen av de mest fremtredende protestene mot klimaendringer de siste årene, er mer bekymret enn sine eldre kolleger om den personlige innvirkningen av en varmere planet i mange offentlige undersøkelser.
WEF: Svalna
«Disse energieffektivitetsappene gir forslag og statistikk angående drivhusutslipp og tilbyr måter å redusere ditt personlige fotavtrykk på. Holde oversikt over energiforbruket i hjemmet og motivere folk til å gjøre livsstilsendringer og bidra med din del til forbedring av miljøet.
«

Hva blir det neste? Bærekraftige byer muliggjort gjennom smarte samfunn

WEF skriver videre om hvilke muligheter dette gir folk som dem:

«De tre trendene gir sterke bevis for å muliggjøre en sosial bevegelse for «My Carbon»-initiativer ved å aktivere offentlig-private partnerskap for å hjelpe til med å realisere dette programmet. Det foreslås å drive en treveis tilnærming for å forme denne bevegelsen.»

Så nå skal de lage enda en fake folkebevegelse, denne gangen for total elektronisk kontroll. Og tilnærminga viser de i denne plansjen:

Organiseringa sv denne «folkebevegelsen» er allerede i gang. Sjekk Smartbynettverket.

Fake news? Konspirasjonsteori?

Nix. Man trenger ikke konspirasjonsteorier når man kan lese i klartekst på nettsidene til WEF hva de rotter seg sammen for å gjøre med oss.

Og det verste av alt er at de langt på vei har rett: Milliarder vil komme til å godta dette også. Når man så hvor lett tidligere revolusjonære samfunnsstormere underkastet seg de mest absurde kontrolltiltak som innesperringer, portforbud og maskeringstiltak «mot covid», så vil de nok godta dette også.

Da myndighetene satte Grunnloven til side 12. mars 2020 og innførte styring ved dekret fra Helsedirektoratet fikk Rødts medlemmer beskjed fra sin partisekretær om å godta dette. Daværende partisekretær Benedikte Pryneid Hansen skrev i et brev til medlemmene i partiet:

«Jeg forventer også at du ikke deler rykter og informasjon som er falske og sprer unødig frykt. Sjekk gjerne Faktisk.no, de faktasjekker fortløpende saker som spres om korona. Og ser du venner eller bekjente dele noe usant, forventer jeg at du sier ifra og bidrar til å stanse feilinformasjon.»

Hun er dermed en personifisering av den viljen til underkastelse og angiveri som WEF er så begeistret for.

Gjøre byene til digitale konsentrasjonsleire der alt du gjør overvåkes 24/7

Hvis du vil vite hva WEF vil gjøre med folk i byene, bør du lese artikkelen: This is how we secure smart cities

Og dette er ikke teoretisk prat. Det er en praktisk investeringsplan som er under utføring. Ifølge WEF vil set i 2023 bli investert 189 milliarder dollar i smartbysystemer på verdensbasis.

Og krigen mot landsbygda og landbruket har naturligvis til hensikt å drive folk inn i disse konsentrasjonsleirbyene der de kan fôres opp på gresshopprotein og kakerlakkmelk.

Forrige artikkelKrig med Russland, Kina, Iran: Hva kan muligens gå galt?
Neste artikkelVenstresida og Ukraina-krigen
Pål Steigan. f. 1949 har jobbet med journalistikk og medier det meste av sitt liv. I 1967 var han redaktør av Ungsosialisten. I 1968 var han med på å grunnlegge avisa Klassekampen. I 1970 var han med på å grunnlegge forlaget Oktober, der han også en periode var styreleder. Steigan var initiativtaker til og første redaktør av tidsskriftet Røde Fane (nå Gnist). Fra 1985 til 1999 var han leksikonredaktør i Cappelens forlag og utga blant annet Europas første leksikon på CD-rom og internettutgaven av CAPLEX i 1997. Han opprettet bloggen steigan.no og ga den seinere til selskapet Mot Dag AS som gjorde den til nettavis. Steigan var formann i AKP(m-l) 1975–84. Steigan har skrevet flere bøker, blant annet sjølbiografien En folkefiende (2013).