Krig med Russland, Kina, Iran: Hva kan muligens gå galt?

0
Nuclear war apocalypse concept. Explosion of nuclear bomb in city. City destroyed by atomic war. Shutterstock / zef art

Av Walt Zlotow, Antiwar.com, 22. September, 2022

USA er låst i endeløs stedfortrederkrig med Russland i Ukraina.

USA er låst i en rask eskalering med Kina, som fører til mulig krig over Taiwan.

USA er låst på kollisjonskurs med Iran over deres imaginære atomprogram som kan sprenge Midtøsten.

Jeg har ikke vært så bekymret for at verden snubler inn i atomkrig siden Cubakrisen for 60 år siden, neste måned. Da var jeg seniorelev på high school, bekymret jeg meg for å bli nektet et langt liv. Nå, i mitt 77. år, bekymrer jeg meg mer for at mine barn og barnebarn blir nektet det privilegiet.

USAs verdensdominans siden Sovjetunionens sammenbrudd er over, men de innser det ikke. Som et såret dyr langer USA ut på tre fronter, der potensialet for atomkrig er nært faretruende, og ingen av dem kan gjenopplive amerikansk verdensdominans.

Når USA faller ned i den ukontrollerte krigs avgrunn, vil vi ikke være bedre stilt enn Lille Trille. (Humpty Dumpty, barnerim, bl.a Alice i eventyrland. Ingen mann i dette land, Lille Trille bøte kan. Oversetters merknad.)


Walt Zlotow ble involvert i antikrigsaktiviteter da han begynte på University of Chicago i 1963. Han er nåværende president for West Suburban Peace Coalition, basert i Chicagos vestlige forsteder. Han blogger daglig om antikrig og andre saker på www.heartlandprogressive.blogspot.com.

Bøker av Walt Zlotow.

Stykket er hentet fra: War With Russia, China, Iran: What Could Possibly Go Wrong? – Antiwar.com Blog

Oversatt for Steigan.no av Hans Snøfjell

Forrige artikkelMilitær varsler utfordrer Pentagons rettsløse kjøp av internettdata
Neste artikkelWEF: – Covid var en test som viser hva folk vil godta
Skribent er en betegnelse vi bruker i databasen på alle som ikke er registrert der som forfattere. I de aller fleste tilfelle vil du finne forfatterens navn i artikkelen.