WEF foreslår å mikrochippe barn

0

Klaus Schwab og hans milliardærklubb i Davos (med Børge Brende som president) fortsetter å flytte grensene for hva som regnes som etisk og moralsk forsvarlig. I et blogginnlegg på deres offisielle nettsider tar forfatteren til orde for å operere mikrochipper inn i kroppen på barn.

Les: Augmented tech can change the way we live, but only with the right support and vision

I panegyriske ordelag skriver Kathleen Philips, nestleder i selskapet imec:

Hva utvidet virkelighet kan gjøre

Se for deg dette scenariet. Du snakker med noen i støyende omgivelser, på en bar, på en fest. Selv om hørselen din er bra, gjør situasjonen det ekstremt vanskelig å forstå kameraten din. Tenk deg at du bare kan ta på deg briller eller ørepropper som gir samme lydretning som et høreapparat.

Eller et annet eksempel: mange barn med oppmerksomhetssvikt sliter på skolen. I beste fall får de spesialundervisningstjenester eller klasseromsovernatting. Men med ekstra visuell og lydveiledning som blokkerer overflødig stimuli, kan et ellers aktivert barn takle et standard skolemiljø. Og når timen er over og leketiden begynner, kan de bare ta av hjelpemidlene.

Augmented reality slutter ikke der. Telefonen din kan føles som en del av kroppen din, men den er ikke satt inn gjennom kirurgi. Teknologien vil bli mer sammenvevd med kroppen i form av implantater, men den vil også sømløst integreres med miljøet – du kan for eksempel ha sensorer i en stol.

Grensene for implantater vil bli satt av etiske argumenter snarere enn vitenskapelig kapasitet. Bør du for eksempel implantere en sporingsbrikke i barnet ditt? Det er solide, rasjonelle grunner til det, som sikkerhet. Ville du faktisk gjort det? Eller er det å gå for langt?

«Kanskje vi ønsker å åpne nye muligheter for barn med dysleksi gjennom implantater som oversetter i sanntid. På den andre siden er dysleksi en personlig egenskap. Vil vi endre det? Som samfunn har vi et valg å ta: ønsker vi å akseptere de menneskelige begrensningene som følger med læring eller aldring?»

«Så skummelt som chipimplantater kan høres ut, er de en del av en naturlig utvikling som bærbare enheter en gang gjennomgikk. Det er ikke lenger et stigma knyttet til høreapparater eller briller», skriver Philips. “De er tilbehør og regnes til og med som moteartikler. På samme måte vil implantater bli en handelsvare.»

Nå lever jo ganske riktig Kathleen Philips av å selge slik teknologi, så det er ikke direkte overraskende at hun propaganderer for den. Det skumle er at dette forsterker den transhumanismen som WEF allerede har gjort seg til talsmann for og at WEF har så enorm innflytelse på regjeringer over hele verden og dessuten kontrollerer FN-systemet.

Det investeres nå så voldsomt i denne teknologien at vi behøver ikke å spørre om hvorvidt den vil bli tatt i bruk. Den vil helt sikkert bli tatt i bruk – og vi har ingen anelse om hvor dette vil bringe menneskeheten.

KampanjeStøtt oss

Du kan diskutere artikler fra steigan.no på: https://motdagforum.no

Bruksanvisning for å bli medlem er her:
https://steigan.no/2021/03/bruksanvisning-for-a-registrere-bruker-pa-mot-dag-forumet

Du kan abonnere på steigan.no her. Det koster ingenting.

Men hvis du vil være med på å opprettholde og styrke vår kritiske og uavhengige journalistikk, kan du også gjøre det:

Vipps: 116916.

Eller du kan betale inn på Mot Dags støttekonto: 9001 30 89050 – eller gå inn på vår betalingsordning.